Off: Ezen a vízen voltam már! Ifi koromban kenu 4-ben (C-4) lettünk itt (is) bajnokok! Jól emlékszem, olyan sekély volt a vize, hogy leért a lapát...
Off: Ezen a vízen voltam már! Ifi koromban kenu 4-ben (C-4) lettünk itt (is) bajnokok! Jól emlékszem, olyan sekély volt a vize, hogy leért a lapát...
ez se lehet rossz http://www.vendegvaro.hu/Dombori-Duna-holtag-horgaszhely-Fadd
Minek harcsázol a Dunán, ha nálatok ilyen is van/volt?!
http://www.haldorado.hu/diary.php?todo=showblog&id=344
Ez még lehet, hogy érdekelni fog:
Fórum: Tolna megye horgászvizei
Egy későbbi alkalommal szintén így vélekedett egy rutinosabb, a helyi viszonyokat jobban ismerő horgász ...
De ez nem vígasztal, mivel nem fogtam ki ...
:)
Jövőre szerintem a Sajón fogom üldözni őket.. Meg ha Hangonyt meg nyitnák, na ott, annyi van mint a szemét...
Összeakadtál egy nagyobb harcsával....
Bot törés ...
Hm ...
Kellemetlen emlékem van róla. Sajópetriben voltunk horgászni éjszaka. Amikor a régi DDR -es botomon a kapásjelző elkezdett emelkedni ...
Szépen lassan de folyamatosan ...
Majd begyorsult, mire bevágtam. Az orsóm recsegett a fonott zsinórom meghajtotta a botot oly mértékben amit korábban nem láttam, majd egy pattanással kettétörött. Mindezt 2 s alatt ...
Amikor a zsinórt felcsévéltem a leszakadt előke felével be kellett érnem ...
Süllőzni volt fenékre eresztve, oldaltartózva 30cm -es előkével kb. 1m mély vízben.
Az kemény... Egy jobb keszeg eltörte volna a botodat :D
Akkor most már tudom hogy kell kezelni azokat a legendákat, mikor a spori mondja hogy olyat akasztott hogy eltörte a botját :D
Az kemény... Egy jobb keszeg eltörte volna a botodat :D
Akkor most már tudom hogy kell kezelni azokat a legendákat, mikor a spori mondja hogy olyat akasztott hogy eltörte a botját :D
behalás most látom, hogy ilyen topic is van, nem is tudtam, hogy itt minden második ember pecázik, ez jó.
A vadregényeses, szúnyogosas túrát valószínű tudnám biztosítani... Ezzel csak annyi a gond, hogy ez kevés emberes dologként kezelendő, ill. illő!
Részemről rendben van :) Szervezhetünk majd horgásztúrákat :)
Jövőre gyere majd el mifelénk.. Szervezem majd a hétvégi programokat. Ha jó idő lesz egész hétvégére kimehetünk a horgászházunkhoz Arlóba :) Onnan meg kalandozhatunk másfelé is :)
Mondjuk megnézzük a Maconkai víztározót :)
horgászösztön :) nem radarozok, nem vagyok híve. mutatja magát hal ha olyan kedvében van, akadóban töréseken, hínárban stb. :D
Jó dolog ez a peca engem teljesen kikapcsol. :D
Nekem a Bojlis botjaim Spro X force IM 10 es karbon - kevlár composite
Kiváló cucc, extrém könnyű, bivaly erős... pedig vékony kis pálca. Spronak nem a botok az erősségei, de ezt nagyon eltalálták. Mikor mondjuk vettem IM-10 esben még csak a Spro és a Balzer adott ki botokat, csak a Balzer 2 X drágább volt :)
halradarral keresed vagy orroddal? :)) esetleg szigony puskéával a víz alatt? :) keresni kéne vmi jó kis holt ágat nekem is... hiányzik a horgászás:)