Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: horgászkunyhó

#176207 vandrew Előzmény: #176204

Off: Ezen a vízen voltam már! Ifi koromban kenu 4-ben (C-4) lettünk itt (is) bajnokok! Jól emlékszem, olyan sekély volt a vize, hogy leért a lapát...

Re: nincs cím

#176186 GáborGábor Előzmény: #176038

Egy későbbi alkalommal szintén így vélekedett egy rutinosabb, a helyi viszonyokat jobban ismerő horgász ...

De ez nem vígasztal, mivel nem fogtam ki ...

:)

#176039 TrogerBroker Előzmény: #176036

Jövőre szerintem a Sajón fogom üldözni őket.. Meg ha Hangonyt meg nyitnák, na ott, annyi van mint a szemét...

#176036 GáborGábor Előzmény: #176033

Bot törés ...

Hm ...

Kellemetlen emlékem van róla. Sajópetriben voltunk horgászni éjszaka. Amikor a régi DDR -es botomon a kapásjelző elkezdett emelkedni ...

Szépen lassan de folyamatosan ...

Majd begyorsult, mire bevágtam. Az orsóm recsegett a fonott zsinórom meghajtotta a botot oly mértékben amit korábban nem láttam, majd egy pattanással kettétörött. Mindezt 2 s alatt ...

Amikor a zsinórt felcsévéltem a leszakadt előke felével be kellett érnem ...

Süllőzni volt fenékre eresztve, oldaltartózva 30cm -es előkével kb. 1m mély vízben.

#176033 TrogerBroker Előzmény: #175916

Az kemény... Egy jobb keszeg eltörte volna a botodat :D

Akkor most már tudom hogy kell kezelni azokat a legendákat, mikor a spori mondja hogy olyat akasztott hogy eltörte a botját :D

#176032 TrogerBroker Előzmény: #175916

Az kemény... Egy jobb keszeg eltörte volna a botodat :D

Akkor most már tudom hogy kell kezelni azokat a legendákat, mikor a spori mondja hogy olyat akasztott hogy eltörte a botját :D

behalás most látom, hogy…

#175912 Stoki

behalás most látom, hogy ilyen topic is van, nem is tudtam, hogy itt minden második ember pecázik, ez jó.

#175885 vandrew Előzmény: #175882

A vadregényeses, szúnyogosas túrát valószínű tudnám biztosítani... Ezzel csak annyi a gond, hogy ez kevés emberes dologként kezelendő, ill. illő!

#175875 TrogerBroker Előzmény: #175868

Jövőre gyere majd el mifelénk.. Szervezem majd a hétvégi programokat. Ha jó idő lesz egész hétvégére kimehetünk a horgászházunkhoz Arlóba :) Onnan meg kalandozhatunk másfelé is :)

Mondjuk megnézzük a Maconkai víztározót :)

#175872 banyaiz Előzmény: #175868

horgászösztön :) nem radarozok, nem vagyok híve. mutatja magát hal ha olyan kedvében van, akadóban töréseken, hínárban stb. :D

Jó dolog ez a peca engem teljesen kikapcsol. :D

#175870 TrogerBroker Előzmény: #175864

Nekem a Bojlis botjaim Spro X force IM 10 es karbon - kevlár composite

Kiváló cucc, extrém könnyű, bivaly erős... pedig vékony kis pálca. Spronak nem a botok az erősségei, de ezt nagyon eltalálták. Mikor mondjuk vettem IM-10 esben még csak a Spro és a Balzer adott ki botokat, csak a Balzer 2 X drágább volt :)

#175868 Kissherceg Előzmény: #175860

halradarral keresed vagy orroddal? :)) esetleg szigony puskéával a víz alatt? :) keresni kéne vmi jó kis holt ágat nekem is... hiányzik a horgászás:)