Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Nem olvasom folyamatosan…

#175688 -sabe

Nem olvasom folyamatosan a topikot, de nem zavar titeket, ha botok ellen játszotok? Honnan tudjátok, hogy a többi játékos valós személy? És nem látják egymás lapját?

Re: nincs cím

#175658 TrogerBroker Előzmény: #175641

Van manipula az biztos... Valahogy azoknak jobban adja akik rendszeresen töltenek fel pénzt több helyen is.... Élőben egyértelmű hogy sokkak jobb játszani :) Mi sokat nyomjuk, van hogy héten 3 este is élőben :)

#175641 Ricsi Előzmény: #175637

Én ezért hagytam abba a neten pókerezést. Szerintem sokkal több a vicces lap, mint a valóságban. Valami suskus biztosan van.

2 nap alat 2 komoly all-int buktam, mindkétszer egyszínű a kezemben, K és még valami, mindkétszer bejött még 3 szín belőle az 5-ből (fontos, hogy nem 4 szín), és mindkétszer az ellennél volt az ász, és egy kisebb, persze ugyanabból a színből.

Ekkor abbahagytam:)

#175477 Kissherceg Előzmény: #175476

pff bameg, Én ezt most végig szívtam... BEleszaladtam egy 10bubi fullba ásszal..

semmi nem jött le..

#175476 TrogerBroker Előzmény: #175474

Ennyi volt, kevés maradt a zseton, vak megevett volna. Hívtak all-inre, megadtam A, 4 -re egyszínben mert megevett volna a vak.

70.-lettem :)

Na én meg pihizek. Jó éjszakát neked !

#175473 Kissherceg Előzmény: #175470

Én is így voltam vele, emiatt estem ki kétszer :S ííí egy flush húzóra nem mondtam allint, pedig meglött volna... Utólag mindegy:)