Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#175960 apafi Előzmény: #175950

Meglepően nagy forgalommal megy a papír. Hírt még nem nagyon találtam rá, lehet ha kijön, már szórni fogják. Egon szerint 20k lazán van a papírban, igaz csak későbbre írta, de ahogy elnézem a mai napot fél óra alatt 2%-ot ment.

Az egészben a legszarabb, hogy a 16k-s papíromat, már az első állomásnál eldobtam, azóta meg nem mertem belenyúlni. Jó nagy marha voltam, vagyok.

Napi charton már homorú az emelkedése.

#175950 Waszeitung Előzmény: #175946

Egyik fele így,másik fele úgy :D

Vajon mi lehet ebben a jó,vmi story van,vagy csak shortosírtás?

#175669 apafi Előzmény: #175654

És ma újra /nem, hogy otiba nyomnák a pénzüket, ott tavasszal nem olvad a hó/ Ami nagyobb baj, hogy mára valami korrekciót vártam és bele sem mertem venni :W

#175369 Scipio Előzmény: #175281

Hú. kivert a víz... Voltam olyan ostoba, hogy 770-en visszavettem a fél pakkom, mondván, hogy olcsó, 400 környékén már nem éreztem annak... Szerencsére 450-en a másik féllel belevettem, így már rendben van a dolog, de azért ez nem hiányzott...

szerk: most már csak egy jó kiszálló kellene, vsz beteszem záróba

#175281 apafi Előzmény: #175272

Az már zsebedben van.

Erős papper, kupán vágják, megrázta magát, majd megy tovább.

DAX-val mi franc van?

Én beértem bő 500 pontta…

#175272 Scipio

Én beértem bő 500 ponttal, mára ennyi nekem elég volt, 19k-n kiszálltam :))

Remélem záráskor is jónak fog tűnni ez a döntés...

#175231 Scipio Előzmény: #175221

Alakul ez, bár ez napi 1000 pont emelkedés már nem hiszem, hogy sokáig tartható, bár amilyen bolondul megy ki tudja...

Túl boldog én sem vagyok, tegnap azzal keltem, hogy nyitás után beleveszek, kb 30 forintra volt tőlem, ma meg 1400-el feljebb mertem belevenni, elég sok maradt így ki...