Regisztráció Elfelejtett jelszó

Genesis_Energy

Re: nincs cím

#177419 prfecó Előzmény: #176948

Kedves Exmnbs1!

Kitíltottak a portfolio oldalról.

Ha valaki tud nick nevet és belépő kódot adni, jó lenne.

Egyébként feketevipera, sanka.

Re: nincs cím

#176948 exmnbs1 Előzmény: #176712

No obstante, habló de otros proyectos como Génesis Solar y Aeroblade, que 'mantienen su compromiso' de instalarse en la Bahía, aunque 'se van a demorar' debido a la coyuntura económica actual que, según dijo, ha modificado sus previsiones iniciales.

Az idézőjelekből ítélve az újságíró sem hisz nekik

Forgalom nulla .... de l…

#176048 -Deep-

Forgalom nulla .... de legalább szűk sávban mocorgunk :)

:( valami történhetne !

Kell a karácsonyra egy k…

#173579 TrogerBroker

Kell a karácsonyra egy kis pénz... Benfentes mutyinak tűnik. Nagyon bűzlik. Pénz nélkül mi az istenből építenének gyárat ? Azt is összelopják ? :)) Nem igen lesz ebből soha gyár... Ha lesz is a technológia már elavult lesz..

Re: nincs cím

#169191 hAliG Előzmény: #169159

:-)

Sajnos ebben az országban ez a megszokott... Mindent lehet úgy csinálni (ha pénze van az embernek), hogy ne legyen belőle semmi következmény.

http://www.pszaf.hu/bal…

#169159 Zotya32

http://www.pszaf.hu/bal_menu/hatarozatok/tokepiaci_hatarozatok/PB-III-L-96-2009.html

"A Felügyelet bizonyítási eljárása során nem tárt fel kapcsolatot a Genesis Energy Befektetési Nyrt. által rendelkezésére bocsátott bennfentes listán szereplő és az érintett befektetési vállalkozások által a Genesis Nyrt. részvényekre vonatkozó megbízást teljesítő személyek között. A Felügyelet által áttekintett nyilvános közzétételek, elektronikus és nyomtatott híranyagok nem vetettek fel olyan információt, amely a bennfentes kereskedelem megtörténtének gyanújára utalna, vagy azt igazolná. "