:D óóó... csak egy ürügy kell neked is :D majd nézlek
2 órás bankroll ? én már azon nem indulok...de lehet nem is tudnék, ha jól tudom :)
Sok sikert !
:D óóó... csak egy ürügy kell neked is :D majd nézlek
2 órás bankroll ? én már azon nem indulok...de lehet nem is tudnék, ha jól tudom :)
Sok sikert !
játszottam már ellene, helyezése még nem volt... indul az új verseny, miattad fenn maradtam :D
kezd idegesíteni ez a ritch62 nevű majom a sok all-injével...
Agresszívan játszik, csak nehogy beleszaladjon....
Kössz ! :)) akkor csak egy 8-as párom volt :)) Blöff...
szép a dáma :))) No már nem sok kell, olyan pár 100k és bejutsz első 20ba:)
De így abszolut nem.... jó lapom van kis semmik jönnek, ha meg kisebb párom, 3 10 fölötti....
Blöffölgetni most nem nagyon akarok mert van egy két agresszív is az asztalnál :))
Bár előbb blöfföltem egy szépet a nemsoksemmimre :)))
szép zabszemes all in volt, grat :)
az ma nekem se volt, csak párokkal nyertem.. volt egy fullom, de azt meg fostam flop előtt megadni drágáért:)
Most feszesen játszok :) Valamikor ez nem így van. Most így van kedvem, meg nem talál el a flop az a bajom....
Színhúzóra, sorhúzóra meg soha nem esik le...:((
több bátorságot, láttad Én milyen heads uppokat toltam :D
Színhúzó, sorhúzó egyben..... Kurva élet mondom, nekem ma nem nagyon volt eddig ezzel szerencsém :)) Neten nem jó, élőben adom azonnal :D
látom all in call nehéz.. időhúzó :D
12500 volt nekem is :) csak el allineltem 5perc alatt :)
De bírom mikor 2 oldalas sorhúzóra, színhúzóra semmi nem bírt leesni, de még egy ász is jó lett volna ....
Vagy csak szivacccc ??? :D
Szerk : Ám kezd szar lenni a lapjárásom... Megunom ha nem jön, első értelmes lapra all int tolok, aztán ha bejön játszok tovább, ha meg nem csucsuka :)))
Láttam hogy kiesel :)) De mögöttem hogy lehettél ? Én egy kissherceg nevezetű játékost néztem, de messze voltál tőlem, én 12000-13000 zseton körül mozgok azóta egy helyben :)
pfff bameg... kiestem AKval, hogy Én állat miért nem mondtam allint... Gondoltam úgyse adják meg... erre Q9 megvert... Pedig mögötted voltam 15hellyek kb :)
Aha, most vettem észre :) Van ilyen....Én multkor 3 szor egymás után úgy estem ki 3 all-in nal hogy egyszer Ász pár, Utána Király pár, aztán Dáma pár kézben :D Minddel lemákoltak, ász párral voltam 9-10-e volt a gyereknek :))) Van ilyen :)
tudom, így ki is estem :D AQt muszáj volt... annyi lehetőséget elcsesztem..