Éjféli 250 $ oson tartsad magad mindjárt fizetős helyen vagy :))
Éjféli 250 $ oson tartsad magad mindjárt fizetős helyen vagy :))
számít :)) így megvagy:)
nem látsz :)
Spekyman
S nagy betű ha ez is számít :) y -on ra figyelj
A , K all in nyert :)
nem látlak, vagy nem tudok írni :))))))
Ja-ja :) Figyelem mindkét helyen a játékodat !
Én az egy órásin : Spekyman néven játszom :) Most elvagyok aránylag :)
volt móka a szobában, mi ? :D
Áááá...Látom jössz az 1 órásira is :)))
1404.-dik vagy látom :)) Én ide nem fértem be, lemaradtam, hamar betelt. 1 órásin indulok. Te jössz arra ? Ja amúgy nézőnek bemegyek a szobába ahol nyomod :))))
mégis tolom, eddig szoszo
rosszul írtam, party pokeren érte el a helyeket, összeszedte a lét és starsra ment át. No megnézem 888at, hátha lösz vmi :)
888 minden termét nézd meg, elég jó bónuszaik szoktak lenni.
van néha non-deposit bónusz, meg néha olyan, hogy befizetés után azonnal kapsz bónuszt. Ebben az a trükk, hogy befizetsz, megkapod a bónuszt, a befizetett pénzt leveszed a bónusszal meg játszol. De a Carbonon, meg a Walker-en is láttam már ilyet.
Starson ritkán de voltak régen olyan freerollok, amik országra voltak bontva. Tehát mondjuk csak magyarok regelhettek stb. Azok jók voltak, ott lehetett tarolni. Mostanában nem tudom mi van ezer éve nem jártam arra. De ott inkább a 10k nevezővel induló $50 összdíjazású freerollok voltak a jellemzőek, amikor még nézegettem, úgyhogy ott ilyesmit nem játszottam. Viszont ott nagyon jók a pénzes játszmák. Komoly ellenfelek és reális játékok. Ami nem azt jelenti, hogy magasabb preflop lap nyer, de legalább reális az esély a nyerésre. Ott jól használhatóak valószínűség számító progik, meg poker tracker stb.
starson haverom 2. lett és 3. freerollon. Persze nem tudom hányból :D, 888 megnézem. Party eddig a legkezelhetőbb...
Ja, Everesten sokat lehet akasztani akár 0 induló tőkével is. Hoztam már onnan egy kis aprót =)
Fulltilten meg szokás kikapni AA, AK, KK kombinációkkal, úgyhogy azt a helyet kerülöm. Véleményem szerint ott a magas flop lapokat a szoftver direkt veszítteti. Bár ezt senki se fogja bizonyítani, azért néhány 10000 kéz után én inkább már nem megyek oda vissza.
Pokerstars az nem rossz, de freeroll nincs rajta olyan, ami nyerhető.
Én a 888 pokertermeit ajánlom, meg a Carbon poker-t, Walker poker-t.
Kis egzotikum lehet a Duplicate poker.
1től ami van, az a móka, éjfélit skippelem. Tanulnom kéne:)
Kiestem hamar :)) Majd az éjfélire lehet benevezek még :)
egyébként everest poker nagyon jó, ha ingyé akarsz játszani. Fulltilt komoly nagyon, pokerstar meg celeb hely :) Ott a magyar versenyen indultak 7000en, 19xx en kiestem 88al...
voltam, kiestem AJvel azt hiszem :D elsőre