Ekkora hó van ott?Nahát!
Erre fele alig van.
Benne voltam így szép emlékeket őrzök róla :)), nem is a pakkok nagysága volt most a szokatlan, hanem hogy minden látható szinten 100-150k-s adagok voltak, persze nem is tartott sokáig...
Volt már ilyen a 151-ig tartó rallyban.
Laza 1 milla állt mindkét oldalon.
Ilyet se nagyon láttam még az econál, mindkét oldal teljesen telepakolva, innen lesz érdekes...
szerk: nem, lent a déli határon, még most is szakad :))
Mindegy, nyerő lett, ez a lényeg.
Eladási oldalt nézve nem lesz egyszerű felmenni.
Mondjuk azon is meglepődtem, hogy tök más árfolyam volt a készletnél, mint amennyiért vettem, de sajnos a végét jól számolta ki.
Nekem sikerült 131-en eladnom, nem mintha nagy fogás lett volna, mivel 129-en vettem, de legalább nem keltem fel hiába, ennek örömére mehetek havat lapátolni, már több mint 30 centinél járunk :))
Rohadt mocskos Erste! Nem engedte visszavonni az ajánlatomat, 1 Ft-tal lejjebb tudtam csak eladni. B*sszák meg!
17 perc alatt 95 milla forgalom. Alakul ez.
Vajon a 131-gyel elbír-e majd? Hohohóóó, veszik. :)
Veszik mint a cukrot.
131
62 milla forgalom eddig.
Vételi oldalra pufferek megjöttek.
Hosszú szünet után ismét likvid. Csak így tovább.
129-en fék, de hátha megbírkózik vele.
128 a nyitó. Már 129.
Hopp, 130.
Econet részvény technikai elemzése
Ismét érdemes elővenni az Econet grafikonját. Úgy nézett kis, letöri a 38,2 %-os Fibo-szintet, de a tegnapi emelkedés hatására ismét fölé került. Vigyázzunk, a forgalom továbbra is meglehetősen alacsony! Amennyiben megtolná a felső Bollinger-szalagot, vételi jelzésként értelmezhetjük, illetve ez esetben az MACD indikátor is vételi szignált adna. Érdemes résen lenni, de az alacsony forgalom óvatosságra int.
http://www.trendlines.hu/2010/01/05/sziporkazo-evkezdet-technikai-elemzes/
126 a vége.
Záróban laza 100k talált gazdára.
Kíváncsi leszek, ez most speki felhúzás volt vagy megint elkezdték venni...
egyszerű, vissza 50re :))