Valaki a 9 órási freerollon partypokeren ?
Valaki a 9 órási freerollon partypokeren ?
szilveszterkor Szelestén voltunk :-))
volt kaszinó program is..
póker - rulett :D
ruletten az elején annyit nyertem hogy alig bírtam elveszíteni....persze nem pénzben játszottunk..
de élesben másodikak lettünk ..utolsó körben vertek meg minket....mert egy nő feltette az összes zsetonját a feketére és bejött neki....350 zsetont nyert...nekünk csak 230 volt..
jaja. Akkor lett volna szép, ha Én állat veszteg maradok és nem akarok stackleader lenni...
akkor Én se :))
óóó bameg Eastern nevezési versenyen majdnem végig 1-3ban voltam. Első 10 beut az egy millió dolláros tornára, erre 13. lettem. Én voltam a hülye állat, hogy belementem egy all inbe, amikor volt annyi zseton, hogy simán kihúzzam.... Egy színű AJm volt és 6os párral kivertek.... A végén nekem volt 5. legnagyobb stackem... Idióta barom vagyok...
Fene egye meg...
21 órási freerollon nemrég estem ki 32-dik helyen. Voltam 3. helyen is... aztán beleszaladtam egy rossz all inba, felezés és eddig bírtam :( Nem baj, azért 6000 indulóból nem rossza az.
ki gyártja ezeket a mézes kalácsokat?
gondolom OTP topikban terjed a híre, de azt nem olvasom, viszont érdekelne =)
Kettő nekem, egy ellenem.
Azaz egy royal nekem, egy ellenem, meg egy első hely nekem =)
http://www.imagebam.com/image/feb47460376192
20:00-on leszel?
Gondolkodtam az 5K-on de sajnálok 200pp-t még nem vagyok akkora spíler, tuti nem jutnék ott be a 100 közé! Inkább még kihagyom, az úgy is van minden nap!
Én is, mert közben elmentem asszonyhoz a büfébe :D Visszajöttem egy nyertes allin után vakok csökkentették a zsetont, oszt ennyi :)
Néztelek egy darabig, meg én is játszottam, de hamar beleuntam most
110. lettem az eus kvalifikációs tornán...
dehogy, ami most, de már meguntam...