Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#174312 hosszhuszár Előzmény: #174282

Még egy kérdés:))) ,

OT vizsgához, milyen állapotúnak kell lennie az autónak?

Csak eredeti alkatrészek lehetnek benne, vagy esetleg modernizálható bizonyos mértékben.

Köszönöm.

#174279 hosszhuszár Előzmény: #174271

Köszönöm, egy szakavatott szem, pótolhatatlan! :))

Még egyszer köszönöm.

Felhívom az embert, megbeszélek vele egy találkozót.

Köszi.

#174272 GáborGábor Előzmény: #174201

Az én álmom Fiat 850 Sport Coupe volt.

Meg is lett egy '71 -es, igaz, nem gyerek koromba ...

;)

Azóta már volt pár ilyen játékom.

Nagyon megkedveltem a 850 -es kis Fiatokat.

#174271 GáborGábor Előzmény: #174201

Elsőránézésre nem rossz.

De ...

Érdemes megnézni alaposabban.

Az utólsó képen - hiszen csak azt tudom elemezni amit látok - az ablakfeszítő sarkát hiányolom, és az oldalsó lámpa búrájáról sem tudom, mi lelhette, hogy ki van mattulva de csak függőlegesen ...

Ezen az oldalon maradva az ajtó nem zár síkra, de ezt egyenletesen teszi, ergo : kédergumi csere, rövidtávon meg elegendő állítani rajta.

A jobbhátsó kerékjárati előtt a díszléc nincs a helyén, valszeg javított lehetett alatta a lemez.

A jobb első lámpán hiányzik a foncsor mögötti takaró lemez felső darabja. A hűtő tetején, a leszerlhető merci emblémát nem látom. A ködlámpák foncsorát is érdemes alaposabban megnézni.

Rendszám sincs rajta - gondolom, külföldi a forgalmija.

Hát, a képek alapján ennyi lenne ...

#174229 Waszeitung Előzmény: #174168

Tényleg az,köszi Józsi,a az övvonal feletti sziluett megtévesztett,az első lámpa volt az áruló (ami nem felfelé nyílik hanem a jármű hossztengelyével párhuzamosan fordul ki a helyéről)nah ez az autó is ritka kincs manapság...

Nagyon szép:

http://www.rob-online.net/opel gt 28.jpg

#174148 Waszeitung Előzmény: #174092

A mellette lévő 911 es finomabb portékának tűnik számomra,lehet én még túl fiatal vagyok? :D