Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#174385 Euroman Előzmény: #174384

Azt nem mondtam, hogy nem fog fogyni, de a lakossági fogyasztásban jóval kevesebb.

#174384 Waszeitung Előzmény: #174379

Üzemanyag nélkül képzeld csak el mi lenne 2millió embernél fővárosunkban,a mai világban szállítmányozás nélkül éhenhalnának a társasházakban,olyan szinten a kőolajra épül ma már minden hogy két heti hiány miatt forradalom törne ki....nincs olaj,nincs kaja sem házhozszállítva,munkahelyre eljutás minek,pénz honnan és mire?

#174383 izolta Előzmény: #174350

félig-meddig lefújva.

2009. december 30-án megjelent az egyes közbeszerzési tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 338/2009. (XII.29.) Korm. rendelet, amely 2. § (2) pontja alapján: "Nem tartozik a központosított közbeszerzés hatálya alá a rendvédelmi szervek, továbbá a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító miniszter által kijelölt, nemzetbiztonsági védelem alá eső szervek üzemanyag-beszerzése."

A fenti pont értelmében a KSZF által megkötött OMV keretszerződés alapján 2010. január 01-től a rendőrség nem vásárolhat üzemanyagot.

A kialakult helyzetre való tekintettel az ORFK az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságánál kezdeményezi, hogy 143/2004. Korm. rendelet alapján kártyás üzemanyag szolgáltatásra vonatkozóan közbeszerzési eljárást indíthasson meg.

Az átmeneti időszakra vonatkozóan az ORFK a MOL-lal olyan megállapodást köt meg, amely biztosítja a jelenleg használatban lévő üzemanyagkártyák 2010. január elsejét követő további használatát, ezért kérem, hogy at OMV kártyák használatának tilalmáról az állomány értesítésére intézkedni szíveskedjen.

:D

#174379 Euroman Előzmény: #174350

sajnos nagykerben így is kénytelen tőle venni, de azért jó kis figyelmeztetés Herr Nadynak és Moss Sunyinak. Az adóemeléssel is alávágnak, mert az embereknek mindegy, hogy az olajára vagy az adó miatt drága az üzemanyag, ha drága, nem veszik. T. Kormánynak nagy lecke lesz, hogy a nincset nem lehet elvenni. Fűtéssel, világítással, ívóvízzel lehet sanyargatni, üzemanyaggal nem.

#174377 Waszeitung Előzmény: #174350

Jóleső gesztus ez a magyar vállalkozásoknak hogy az állam sem részesíti előnyben előnyben a hazait,ettől lényegesen több megy el akár nevenincs pályázatok írására,külföldön ebből vszeg lett volna felhördülés,kíváncsi lennék a két cég milyen haszonkulcsot alkalmazott eme tendernél...

#174261 Euroman Előzmény: #174252

Én írtam is neki az e-mailcímére, hogy szerintem hülyeségeket beszél. őt is megvették a felmanipulálók, és ami különösen visszatetsző a mai elemzésében, hogy gúnyolódik azokon, akik nem így látták, és kérkedik, hogy én előre megmondtam. Most bejött, de hányszor nem...ezen is el kellene gondolkodnia...ez nem igazán profihoz illő viselkedés, inkább egy hülye kis spekihez illik. B(arom) Egon

#174257 Csokigyáros Előzmény: #174255

kell vagy nem, a záróár beállítás miatt valahol 17500-18500 között fog zárni holnap... még most is magasabban van, mint a tegnapi zárás előtt...

#174255 apafi Előzmény: #174251

A molos, tegnapra vonatkozó elemzése azért eléggé bejött, sőt a molra a háromszögből való kitöréstől kezdve végig. Tegnap, tegnapelőtt du. 2 - fél 3 után nyomták meg nagyon.

Ma valszeg azért adni fogják, azt elválik du., kell-e még valamely külhoni alapnak.

#174239 Kissherceg Előzmény: #174068

óóóóó, hogy költsék koszorúra a haasznot.... 0forgalommal, záróban meg átkötéssel megoldani ezt a szart... 2000ponttal lejjebb stoppoltak ki...

#174098 Euroman Előzmény: #174083

Miért csak ennyivel húzzák fel? Miért nem mindjárt ATH-ra? Most az is olcsón menne!

#174083 Euroman Előzmény: #174078

Szvsz most is shortosokat rázzák ki, élő ember ennyiért már nem veszi meg...vagy megint támad az OMV? :)))))

#174078 BudFox Előzmény: #174073

csak az a kérdés hogy januárban merre tovább...ne hogy az legyen hogy megint arra várnak hogy a sok short megnyíljon, és akkor megint megveszik tovább...20.000 fölé.

#174073 hosszhuszár Előzmény: #174071

ez az "ész nélkül", egy kicsit túlzás, de valóban veszik, kiszállóra pont jó lesz, egyébként, ritkán megy az olajra a mol, szerintem.

Spekuláció, szerintem, nincs alapja.

#174072 Euroman Előzmény: #174071

Tiszta szívemből kívánom, hogy jól beszopjanak vele. Herr Nadytól nem áll távol a szopatás, párszor már megtette. És pont csak a MOL kell, mert minta a lengyel és a cseh olajosok egyáltalán nem emelkednek, hogy az oroszról már ne is beszéljek. Rohadt manipula ország.

#174071 BudFox Előzmény: #173910

olaj drágulni fog, ezért veszik ész nélkül a MOL -t ami most eldönti a Bux irányát is..úgynézki...megveszik teljesen.

#174068 Chaby Előzmény: #173834

már egyáltalán nem örülök.....

sőt :(

nesze neked "karácsonyra nem kell pozi"

ááááh