Én éles hitelkártyát nem kevernék bele. Általában MB-t használunk...
Én éles hitelkártyát nem kevernék bele. Általában MB-t használunk...
Sziasztok!
a plus500 - nál van éles számlám, és nyitottam egyet a ismerősömnek is. A z Ő számláján csináltam egy kisebb hasznot, kifizetést kértem 11,24-én és a mai napig nem érkezett meg. VISA kártyáról fizettük be, DE nem bankszámlához tartozó kártya, hanem csak egy hitelkártya. Ti milyen kifizetési módot ajánlotok, ami biztosan teljesül, és van e tippetek, miért nem jött még meg a pénz. Válaszotokat előre is köszi: gabowsky
Annyi lenne a kerdesem, hogy az adozas hogyan mukodik a Plus 500-nal. Tudom, hogy ciprusi, de megis ennek van nyoma, ha moneybookersrol hazautalok? Be kell vallanom?
Na igen.
Ez a spread viszont engem kezd nagyon zavarni. (Dax és cac shortnál nem izgat, még eurusd-t is elviselem.)
Viszont eurhuf esetében irgatlmatlanul sok....
Ráadásul 17 után nem is tudom zárni....
Olyan brókert kezdek keresni, ahol van olaj, mt4 felület és 0,01 vagy ehhez hasonló lot méret. (0,1-nél kisebb) valamint támogatja az moneybookerst.
Persze ezt az Ami fórumban írtam mert már megint Offolunk ugye!
Én tudom hogy van azért írtam vagy(és)-t. Persze használom is..:)
Ha EOD-re (Yahoo Historical) állítod akkor hisztorikus adatokat szed le visszamenőleg a beállított dátumig. Ha Yahoo Current-re akkor pedig az aznapi adatokat szedi a beállított ismétlési időközökkel, például 5 percenként. De ez nem real árfolyam csak 15-20 perces késleltetett.
Csak azzal az amiquote-tal ami benne volt gyarilag a programban. De csak ahogy latom napit nem szed le. MOst neztem a teletrader profesionalt, az amerikai piacra van, de 5000 per hó, viszont az is kesleltetett adattal. Honnan lehet leszedni azt a plug-in-t, ami tolti a frissitest. Es mindenkeppen reszvenyfrissitesre van szuksegem, nem devizazaok.
amibrokerhez van plugin, ami az fxpro-bol szedi a real adatokat...
tizednyi eltéréseket látok az indexekben. Ez lehet attól hogy nem ugyanakkora spread-el dolgoznak...stb...nem számottevő az eltérés.
Csak az a bajom, hogy az arak elternek. Ami itt megjelenik ar nem egyezik a publikalt arakkal. Ez miert lehet? A masik, hogy az amibrokert hasznalom mostansag (gyakorlo idoszak), de az adott napi frissitest nem tudom beallitani. Peldaul ma csak a dec.24-iket tolti le. A MARKERS nem jobb erre? Es bocs, hogy tul sok a kerdesem:)
olaj,olaj
long vagy short lesz belőle
nagy durranás...teljesen beszűkült bolli szerint
Nasdaq = USA 100
Dow Jones = USA 30
SP500 = USA 500
Elemzésre érdemes FXPro demot vagy(és) Amibrokert használni.
A devizánál biztos,hogy élő vagy van pár másodperces csúszás
a többit meg elhiszem nekik,ezzel biztos nem csalnak mert tuti rajta van a neten az árupiac és a részvények grafikanja is
a devizánál én az mgforex.com-ot használom úgyse sokat rajzolgatok szinte csak a fibo szerint megyek
nézzétek az olajat!!!!!!most
Köszi,én is valahogy így figyelem... kitörésnél azzonnal nyitok
csak ezek a támaszok meg az ellenállások motanában mindig áttöri és teljesen újakat épít fel a piac,
néha úgy érzem mintha emberek mozgatnák.. obama,börni,fed stb
Annyi lenne meg a kerdesem, hogy a plus 500ban lévo indexek, ő általuk letrehozott indexek vagy valamely nagy amerikainak a megfeleloje (pl. dow vagy nasdaq)? Es annyi meg, hogy az itt levo grafikon alapjan elemeztek, vagy hol talalhatoak meg ugyanezek az insrumentumok lsd. kukorica grafikon vagy usa 50?
Annyi lenne meg a kerdesem, hogy a plus 500ban lévo indexek, ő általuk letrehozott indexek vagy valamely nagy amerikainak a megfeleloje (pl. dow vagy nasdaq)? Es annyi meg, hogy az itt levo grafikon alapjan elemeztek, vagy hol talalhatoak meg ugyanezek az insrumentumok lsd. kukorica grafikon vagy usa 50?