Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#173808 lackok Előzmény: #173807

Persze nagyon szívesen....:)

Trend irány felismerése után támaszon vétel, ellenálláson eladás. kitörésnél szinté poi nyitás.

Mindehhez forgalom figyelése, mi zajlik:

-akkumuláció

-árfelhúzás

-disztribúció

Nagyvonalakban ennyi, a részleteket magának tapossa ki mindenki..:)

#173807 monadi Előzmény: #173800

elárulsz valamit a stratégiádról,vagy titkos variáció

elég nagy piac ez kettőnknek....a napi 3trillió 0,000...1%-a is jó pénz lenne

Már biztos valami trópusi szigeten nézném a grafikonokat

#173798 monadi Előzmény: #173796

Köszi ezt nem tudtam! Figyelgettem ,hogy hol plusz hol minusz a prémium de nem jöttem rá

te fx-el is nyomod?

#173797 monadi Előzmény: #173794

Nekem is ezt csinálta kukoricánál,de csak minimálisan mozgott hol le hol fel...én nem törödöm addig vele míg nem mozog nagyot,

lehet,hogy a forint átváltásával van kapcsolatban mert ugye nem ft-ban kereskedünk de a progi ft-ban számol

#173796 lackok Előzmény: #173788

plus500-ban szerintem nagyon sok a Napon túli SWAP (Prémium díj)! Long esetében. Short-nál nem gond mert ott ők adnak a számlámhoz. FXPro-ban ez kedvezőbb.

Van egy nyitott Nokia po…

#173794 halgasj

Van egy nyitott Nokia poziciom, jelenleg a piac zarva van. Megis a nyreseg/veszteseg es a befektetett osszeg folyamatosan kis mertekben valtozik. Ez hogy letezik? Mi mozgatja?

#173793 monadi Előzmény: #173791

Ja , a makroadatokat hol tudom lenézni a legfrissebben,legjobban

Ti,hogy csináljátok?Köszike

#173792 halgasj Előzmény: #173780

Olyan cegre lenne szükségem, amin keresztül nem csak devizával tudok kereskedni, mert az a piac meg tul nagy falat egyelore! Otlet?

#173788 monadi Előzmény: #173787

Én plus500-al nyomom de gondolkodok a Fx-en mert biztos jobban szerkeszthető,amúgy mindegy pozinyitás szempontjából ha jó az irány ittis ottis ugyanaz

eur/usd vélemény???

Fordulgat szerinted?

Sziasztok! Első hozzászó…

#173779 halgasj

Sziasztok! Első hozzászólásom..én is gondolkodom azon, hogy belekezdek (kezdőként!!) a plus 500-on keresztüli kereskedésbe. DE tudnatok mondani mellette egy masik olyan amerikai piacon tenykedo ceget, aki nem ker minimum befizetest, es megbizhato?!

Elore is koszonom

#173775 Cinder Előzmény: #173773

...és valójában nem is ez volt az alapkérdésem! Még továbbra is érdeklődöm, hogy tudja-e valaki, hogy csak a bónuszpénzből elért profit is kivehető-e? Van-e ilyen tapasztalat?

#173773 lackok Előzmény: #173772

Amúgy az, hogy nem használsz Stop-ot már önmagában egy stratégia. Hogy jó-e ezzel vitatkoznék...Javaslatom csak az volt, hogy itt ne erről folyjon a komment hanem a plus500-ról mint rendszer. Az, hogy ki milyen nyakvonalba ugrik 1 percesen az EURUSD-be egyáltalán nem kapcsolódik szorosan a topikba.

#173768 Cinder Előzmény: #173765

Én egy szóval nem említettem a stratéigámat, az hogy kaszinó módszerekkel lehet csak eljutni ide rövidebb távon (mi az a rövidebb táv?), nos ezzel is vitatkoznék! Mindenkinek szíve-joga, hogy milyen határvonalakkal játszik! Én annyit fűznék még hozzá, hogy amióta csinálom, durván 15 hónapja (lehet mondani rá hogy nagyon kevés, én ezt egy percig sem vitatom) az a tapsztalatom, hogy okosan csinálva közel sem kifizetődő kicsi stoppokkal ugrabugrálni, a tapsztalatom az, hogy többet árt, mint használ NEKEM! Valakinek bizonyára beválik és így halad előre! Kétségtelenül a módszeremnek nagyobb így a kockázata, de nem elviselhetetlen!

Az egy milliót pedig találomra írtam!

#173765 lackok Előzmény: #173761

Ilyen mélységig konkrét stratégiába nem akarok belemenni. Az mindenkinek a sajátja hogyan csinálja...:)

Az alapkérdés volt számomra fikció....a hamar-gyorsan csináljunk a 3000-ből 1 millát. Egész egyszerűen nem tud semelyik instrumentum akkorát menni, hogy abból annyi legyen rövidtávon, kockázatmentesen. Egész egyszerűen ez utópia..