Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#173978 hosszhuszár Előzmény: #173977

akik várták az árrobanást, ami nemjött, év vége előtt szerintem kiszállnak, kérdés, mennyien vannak?

#173947 GáborGábor Előzmény: #173919

Szerintem kevesebb pénzzel oldották meg.

;)

Bochkorékat ejtették, ezért Ők meghírdettek egy átlátszó kampányt - a saját személyük mellett ...

Mivel a kampány bejött, a műsorvezetők maradtak. Meg merem kockáztatni, az őket váltó műsorvezetők (általam) szándékosnak vélt botlásait elnézve, talán ők lehettek akikkel levajaztak dolgokat ...

Sima pozícióharc ...

szokás szerint palira ve…

#173919 Ibiza

szokás szerint palira vették a népeket..vsz bocskorékkal elöre levajazták.. a botránnyal ingyen PR is meg volt.. és jót kaszáltak az árfolyamemelkedésen...akit illetett..

eddig sem hallgattam a két majmot ezután sem fogom...

Re: Hová tűnt 2 millió 500 ezer rádióhallgató?

#173903 GáborGábor Előzmény: #173899

Az ismerőseim között sokkal népszerübb az új zenei felhozatal. És nem hiányolják az 1 CD-s műsor napokat.

A műsorvezetésről már jobban megoszlanak a vélemények ...

#173899 zeeh_ Előzmény: #173896

Nemcsak te nem érted.

Lehetett volna változtatni a nép zenei ízlésén, de nem ilyen hirtelen, 180 fokos fordulattal, hanem szép lassan. Minden hónapban bedobtak volna 1-2 tucat, addig nem játszott számot és így tovább. Hosszú folyamat, de célba értek volna vele. Ehelyett a Juventus kaszált egy nagyot a hibán.

Remélhetőleg Bochkorék miatt visszatér a hallgatók egy része (ha nem érzik magukat komplett hülyének a Sláger "tüntetés" miatt) és a növekvő hallgatottság hozni fogja a lóvét is. Mert tuti nagy lóvé van benne, különben az Emmis nem erőlködne ennyire szánalmas módon.

#173896 matgab Előzmény: #173881

csak azt nem értem, hogy ha megkaptak egy frekvenciát, ami a legnagyobb országos hallgatósággal bírt, akkor miért gondolták, hogy majd ők megmondják, hogy mit hallgasson a nép...?!

Teljesen logikátlan. Hisz pont a zenéi miatt vált a leghalgatottabbá...

Egy kicsit olyan, mint mikor lent voltam egy dicoban és a DJ előre elmondta, hogy most nem azokat az unalmas számokat fogja játszani,amire eddig gyűlt a nép, hanem megmutatja, hogy mi a menő minőségi zene nyugaton...

(90-es évek eleje) És el is kezdte játszani a mára már feledésbe merült akkori talán trance meg egyéb drogos elektronikus zenéket a vidéki vendéglátóipari egységben...Hát az volt a nagy szerencséje, hogy földi volt, mert különben nagy maflást kapott volna sztem az első 20 perc után...

Valahogy pont ezt érzem a neo-nál, azzal a különbséggel, hogy ami zenét eleinte jtszottak, arra még azt sem lehetett mondani, hogy a maga műfajában kiemelkedő zenék lennének...

#173881 zeeh_ Előzmény: #173836

Simán lehet, hogy csak a pénzt fogja vinni, majd meglátjuk idővel.

Dec. 26-án este a Neo szólt órákon át a háttérben és azt kell mondanom, már csak egy hajszál választotta el akkor a Sláger régi zenei kínálatától.

Bochkorékkal talán visszatalálnak az elveszett bárányok a nyájhoz. :)

#173836 Krumenaker Előzmény: #173679

Ez a történet nem a rádióról szól. A Neo FM nagyon kicsi szelete a tortának. És simán lehet, hogy csak vinni fogja a pénzt.

Media- és kommunikációs cégbirodalmat akar építeni az Econet, ami szép és merész álom, vannak többé-kevésbé kidolgozott terveik, amelyekhez rengeteg hírt, információt lehet majd csatolni - és ezekre böcsülettel fog mozogni az árfolyam (nem véletlen, hogy határidős longokban ülnek nyakig).

A korrektség kedvéért hozzá kell tenni, hogy az ilyen "nyilvános", tőzsdén futtatott álmokból az esetek 99%-ában nem szokott lenni semmi, valakik (kevesek) nagyon jól járnak, valakiket (sokakat) pedig kitömnek részvényekkel menet közben.

#173679 zeeh_ Előzmény: #173559

Igen, amíg a bírósági ügy le nem zárul, addig olyan nagy árfolyamrobbanás nem lesz.

Viszont Bochkorék szvsz gyorsan vissza fogják vonzani a hallgatókat.

Nem rossz, amit a Class és a Neo akart, stílust váltani és haladni a korral, de túl erős volt a váltás. Szépen lassan kellett volna ezt meglépni lépésről-lépésre.

#173559 Koffein Előzmény: #173548

szvsz hosszú távon mindenképpen nyerők, csak ki kell várni az időt, nem hogy profibbak lesznek hónapról, hónapra, de maga a műsor összetétel is profibb lesz...

ami tény, egyik napról a másikra, egyszerűen nem lehet olyan sikeres műsorokat összehozni, mint amit a sláger vagy a danubius hozott össze, hisz nem egy két év van a hátuk mögött, hosszú távon az emberek túlteszik magukat a sérelmeiken, és hallgatni fogják... vagy nagyon sok ember fog mp3ra rászokni :)

egyszóval no para, de szvsz hosszabb távon fundamentálisan csak akkor no para, ha már a bírósági ügyeken is túl vagyunk és a neo még piacon van...

de a véleményem ellenére nekem mozi, jövő év nem tom hányadik hó hányadikáig... :)

Hová tűnt 2 millió 500 ezer rádióhallgató?

#173548 zeeh_

http://www.fn.hu/belfold/20091222/hova_tunt_2_millio_500/

"A piacot jól ismerő forrásaink szerint hatalmas a nyomás a két új országos rádió vezetőin, így elképzelhető, hogy a korábban tett kijelentéseik egy részét kénytelenek lesznek átgondolni. Például azt, hogy a népnevelésnek nem feltétlenül az a legjövedelmezőbb formája, ha egy adó drasztikusan próbálja megváltoztatni annak a hallgatónak a zenei ízlését, akiből voltaképpen él."

Vélhetően ezért slágeresedik a Neo januártól.

#173516 Koffein Előzmény: #173510

beléptem a webbrokiba... vicces volt látni azt a 200 valahány k-ot 121-en? mitől, vagy kitől védik? vagy valaki nagy bevásárolni szeretne így kari előtt? :)

meg ez a pár darabbal való felhúzás is mókás számomra... :)

szvsz ha most fel akarnák kapni, akkor talán sikerülne is… majd jövőre egy éles forgalom helyzetben meglátjuk :-)