Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

EURHUF lesunyizta magát …

#173157 Suby66

EURHUF lesunyizta magát 273,11ig...én továbbra is 280ra várom.

longnyitás lenne jó 272,5 körül, csak hát a két ünnep között pihizek, távol a PCtől...

Re: nincs cím

#172383 Rowan Előzmény: #172381

pf-en szolgáltatások/adatletöltés alatt be lehet állítani a certifikátokat. Meg tudod nézni, hogy adott időintervallumon volt-e kötés a megadott áradon.

#172381 Rowan Előzmény: #172371

hát ez szívás :(

valahol talán van a certikről visszamenőlegesen grafikon

vissza tudnád nézni, hogy volt-e kötés a megadott áradon

#172371 Kriszti@n Előzmény: #172057

nyakig ülök euróban és fontban, a hülye telefon elhagyásommal a certikről lemaradtam. a régi számom még nem kaptam vissza,és az erstében csak személyesen lehet módosítani,arra pedig nincs időm,így csak napi 1x benézek ide.pedig a certik(long) szerintem az elmúlt 2 hétben közel duplázhattak. rá sem merek nézni hol állnak,mert rosszul leszek=hacsak időközben nem jött le értem ) de ezt sem tudom.vakon repülök 1 hete,csak nehogy jöjjön a fal :D

logikusnak tűnik, hogy a…

#172118 Suby66

logikusnak tűnik, hogy a decemberi EURHUF záró 280 felett legyen, USDHUF ennek megfelelően szintúgy rondán zárjon.

IMFnek ktgvetés deficit revision jelentés EURHUF árfolyam korrigálva. Nem lépjük majd át a mágikus 3,8%ot. Ügyes...

Szerény kis vétel USDHUF…

#172057 Rowan

Szerény kis vétel USDHUFTS02 90ft-ért

egyszer majd csak jó lesz valamire :)

senki nem forintozik?

#171396 Kardj Előzmény: #171386

278,8-279,5 a két oldal nálam

persze nem is arról van szó h most rögtön államcsőd de vhogy Gyuri bácsi nem fogja hagyni h megcopassa hmi legfelsőbb biróság itt a pénz beszél és ami nem ment szépszóval meg erőből....

#171391 hosszhuszár Előzmény: #171389

bajnai passzolt, no meg fejelt, az új bábuval.....

államcsődöt, új seprűre hagyják?, aki jól seper?

#171387 hosszhuszár Előzmény: #171384

Gondoltam, csak olyan jól hangzott...így 278 as huf mellett....

Államcsőd, már talán nem fenyeget....talán!

#171386 Kissherceg Előzmény: #171384

soros rosszabb, mint ludasmatyi.. az öreg kohn évente 3szor veszi vissza, csak többszöröség, mint a büntetése...

Euronk merre jár? Deviza piac begyengül jönnek az izgalmak...

#171384 Kardj Előzmény: #171380

nem hinném egyszerre bizti nem

szerintem max 285 első körben még akkor is ha igy adják nem lennék meglepve ha Soros Gyuri bátyja igy fizettetné meg a büntijét.....

egyébként az érdekes h ugye a Görögök igy meg úgy de mindösszesen 2 v 4 ponttal kevesebb a CDS- piacon a magyar államcsődre hajazók értéke (ár amiért ezeket a termékeket adják veszik)