280-290-es sáv még jobb lenne!
EURHUF lesunyizta magát 273,11ig...én továbbra is 280ra várom.
longnyitás lenne jó 272,5 körül, csak hát a két ünnep között pihizek, távol a PCtől...
sztm aranyos ha egy cica ekkora huf szakértő :)))
pf-en szolgáltatások/adatletöltés alatt be lehet állítani a certifikátokat. Meg tudod nézni, hogy adott időintervallumon volt-e kötés a megadott áradon.
hát ez szívás :(
valahol talán van a certikről visszamenőlegesen grafikon
vissza tudnád nézni, hogy volt-e kötés a megadott áradon
nyakig ülök euróban és fontban, a hülye telefon elhagyásommal a certikről lemaradtam. a régi számom még nem kaptam vissza,és az erstében csak személyesen lehet módosítani,arra pedig nincs időm,így csak napi 1x benézek ide.pedig a certik(long) szerintem az elmúlt 2 hétben közel duplázhattak. rá sem merek nézni hol állnak,mert rosszul leszek=hacsak időközben nem jött le értem ) de ezt sem tudom.vakon repülök 1 hete,csak nehogy jöjjön a fal :D
logikusnak tűnik, hogy a decemberi EURHUF záró 280 felett legyen, USDHUF ennek megfelelően szintúgy rondán zárjon.
IMFnek ktgvetés deficit revision jelentés EURHUF árfolyam korrigálva. Nem lépjük majd át a mágikus 3,8%ot. Ügyes...
Szerény kis vétel USDHUFTS02 90ft-ért
egyszer majd csak jó lesz valamire :)
senki nem forintozik?
278,8-279,5 a két oldal nálam
persze nem is arról van szó h most rögtön államcsőd de vhogy Gyuri bácsi nem fogja hagyni h megcopassa hmi legfelsőbb biróság itt a pénz beszél és ami nem ment szépszóval meg erőből....
bajnai passzolt, no meg fejelt, az új bábuval.....
államcsődöt, új seprűre hagyják?, aki jól seper?
ha bajnai mondja... :D kis hazánkat külföldiek finanszírozzák 100
Gondoltam, csak olyan jól hangzott...így 278 as huf mellett....
Államcsőd, már talán nem fenyeget....talán!
soros rosszabb, mint ludasmatyi.. az öreg kohn évente 3szor veszi vissza, csak többszöröség, mint a büntetése...
Euronk merre jár? Deviza piac begyengül jönnek az izgalmak...
nem hinném egyszerre bizti nem
szerintem max 285 első körben még akkor is ha igy adják nem lennék meglepve ha Soros Gyuri bátyja igy fizettetné meg a büntijét.....
egyébként az érdekes h ugye a Görögök igy meg úgy de mindösszesen 2 v 4 ponttal kevesebb a CDS- piacon a magyar államcsődre hajazók értéke (ár amiért ezeket a termékeket adják veszik)
tán meg sem áll 300-ig?
Alakul ez szépen.....