XD
:D:D:D:D
tegnap előtt beshortolódtam oti val, buktam is nagyot, 50 ft s stoppot kiütötték ...amióta esik nem merek shortot nyitni rá.. hogy a macska rúgja meg... bánatomba belevettem a tvk-ba
Bammeg, csak én járhatok így,.......a zsebemből, bele esett a klotyóba az egyik telefonom.......ha akartam volna, biztos nem sikerül.......( nem volt a klótyóban semmi olyasmi....:)))), szétszedtem, szárad...:)))
Meg akartam fejni többször is a Fotex tehenet, erre kiderült, hogy bika volt.
Fekete péntek, igaz. :(
Amit el lehetett ma rontani, azt elszúrtam.
Nehezen jutok szóhoz, először vittem át 6 különböző longot, reggel még nyílt egy 7., most meg sorban stoppolódtak ki, kettővel meg beragadtam, fekete péntek...
Rohadt szemét szar szutyok **** erste kifagyott és el sem tudom indítani.
szép nap volt a tegnapi....az adat után beálltam fhb-be 1382-re....nem jött össze...83-ig jött
any-ban 912-őn álltam...addig jött, de én egy db-ot sem kaptam...((
Váááá...:E Már elegem van teljesen ebből a rohadt vizsgaidőszakból. Már kezd fájni a szemem mert egyfolytában gépről tanulok.
vááá....Talajtan-talajkémia...kész vagyok teljesen.
Hogy a jó Kurva anyátokba equitas fos... Beszart a Peti, de úgy látom másoknak is...Pf-en már jelezték.
Szar ez az új peti...előző jobb volt, az nem szart be. Ezzel rendszeresen problémák vannak. Na csak várjatok rohadékok ha egyszer miattatok bukok egy nagyot....
Itt is megvolt ...
Pesten, kb 10 cm hónál tartunk.
Mi a faxér adtam el ilyen korán az olajamat? BBBBBBBBBZzz
Hogy az a "+!%§'"%/"§ ha nem a net száll el akkor a gépem, fél órát bütyköltem mire újra megindult, addig stop nélkül árválkodott a molom, az eredmény -300 pont...
Édes faxom,ezt a gusztustalan,eröltetett,forgalom nélküli mutyipapírokkal való emelkedésnek nevezett vmit meddig kell még "élvezni"az embernek,hogy szakadna a nyakukbe egy zsák....