Hogy rohadna le a szájuk, 20 630-ról tartogattam shortot pár napja, a **** mutyi miatt zárhattam veszteséggel... Éreztem én h 1012-ben kellett volna nyitni.
Hogy rohadna le a szájuk, 20 630-ról tartogattam shortot pár napja, a **** mutyi miatt zárhattam veszteséggel... Éreztem én h 1012-ben kellett volna nyitni.
csak fel kellett kötni 40 percre a longosok kedvéért, ez gyönyörű
Hehe..hüje hambizabálók ma is hülyére vették az egész világot :D
egész délelőtt tépték az SP -t...most meg már minuszban van...na erről beszéltem hogy ilyeneket kell kivédeni..amit normál számlával nem lehet...normál földi halandónak meg meg elfogy a fedezet a számlájáról....brókerek úgyis pont erre utaznak :-((
szerintem úgyanúgy elszámolják nap végén, mintha egy rendes üzlet lenne
még sose hagytam utolsó napra a hatit. Hogy megy ez az elszámolás? Rögtön záróban elszámolják, mintha napi elszámolás lenne? Gondolom, a KT teljesen kiárazódik belőle az elsámoláskor, nem? Mert a BUX mai prompt záróját veszik alapul, igaz?
kiegyenlítettem a short-longot...ide-oda rángatnak minket... a 21275 -ről indított long azért nem rossz vétel szerintem.
néztem is, mint a vett malac, de így...új kötés új remények
Nu egy konti maradt, gondolom, ha nem bántom akkor záráskor záróáron likvidálnak.
Ebbe már van gyakorlatom:DDD
akkor meg ne offolj :D:D
nem..már egy hete csak az újat trédelem.....csak még ide irogatunk