Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#172384 Rowan Előzmény: #172382

Én személy szerint 20.000 HUF-ot (adnak hozzá még 5.000 bónuszt is)

annyira nem látom őket komolynak, hogy nagy pénzzel toljam (ja, meg a saját tudásomat sem:()

arra elég, hogy a minimum kötésegységekkel próbálkozzon az ember.

Hello Mindenkinek! Van-…

#172377 bkrisz78

Hello Mindenkinek!

Van-e olyan köztettek, aki már élesben játszik a +500-al? Korreken müködnek a dolgok, nyereségkifizetés, stb.

Re: EURUSD

#171348 Rowan Előzmény: #171344

nem értem ezt az egészet

nálam, ha beteszem a stopot, akkor azért szívok,

ha nem, akkor meg azért :((

lassan feladom.

#171344 Rowan Előzmény: #171340

percesen tényleg látszik

5 percesen viszont egyáltalán nem

akkor is miért nem a megadott 44 aktivizálódott??

húúú, most nagyon csúnyákat mondok magamban :((((

#171342 Rowan Előzmény: #171330

írtam nekik egy levelet, megírtam, hogy nagyon dühös vagyok, azóta az árfolyam már a mélyben jár.

Gondolom, hogy magasról tesznek a mérgemre.

MINDJÁRT FELROBBANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

#171340 lackok Előzmény: #171330

4543-ig felszaladt akkor, a spread meg 2 pip. szóval cipőskanállal de meglehetett az..:(

Megnéztem most perces bontásban....

EURUSD

#171330 Rowan

Az 1.4546-ról indított shortom stopját 1,4544-re állítottam, amikor 1.4532-nél járt az árfolyam.Pár másodperc alatt kivágta és 1.4545 áron számolta el. 17:14:09-kor

az állam leesett, nálam még azóta sem járt ebben a magasságban az árfolyam. (fypron sem)

szerintetek ilyenkor mi van?????

#170797 Rowan Előzmény: #170796

és rohadt zavaró, hogy kb 5 ponttal alacsonyabban tudom újra nyitni az SP-t

ezek a márciusi lejáratú…

#170796 Rowan

ezek a márciusi lejáratú indexek elég illikvidnek tűnnek egyenlőre

Re: spread kérdés

#170788 lackok Előzmény: #170781

Ha megveszed egy adott pillanatban a pappert és ugyanabban a pillanatban el is adod akkor pontosan a spread értékének megfelelő fabatkával lesz kevesebb a számlád. Nevezhetjük ezt jutaléknak is a te szemszögedből ez akkor is veszteség. Mert a te számlád már ennyivel kevesebb.

spread kérdés

#170781 kamerlau

Egy plus500 -től is független forex oktató anyagban azt olvastam, hogy amikor pl. beteszel egy vételt az teljesül de magasabb áron mint ahogyan áll az árfolyam. Ez a nyeresége a brókercégnek... de azt írja hogy amíg el nem éri azt a szintet amin te beírtad hogy pl. megvennéd addig ez nem feltétlenül veszteség...

Ezt szerintetek hogy kell értelmezni a plus500 esetében? Ha veszek egy adott áron ahhoz képes az én bekerülési áram magasabb a spread értékével..de addig amíg el nem éri nem lenne veszteség?

#170684 Amatoregy Előzmény: #170683

Vagyis ha jól olvasom, teljesen mindegy, hogy zárják vagy átgörgetik, a különbséget benyeled...

#170683 lackok Előzmény: #170437

Az előzőnél az alábbi történt, melyről levélben tájákoztattak is:

"Határidőváltás a Rolling Futures termékeknél!

Tisztelt Számlatulajdonos,

a mai napon a WorldSpreads kereskedési platformjában az S&P, NASDAQ és Wall St Rolling Futures határidős termékek szeptemberi kontraktusait felváltották a decemberiek, melynek eredményeképpen a két instrumentum közötti -a kamatlábból , illletve osztalékokból adódó- különbség jóváírásra került.

A FTSE, DAX, CAC és EURO STOXX Rolling Futures határidős termékek szeptemberi kontraktusait e hét csütörtökön, vagyis 17-én fogják felváltani a decemberiek, melynek eredményeképpen a két instrumentum közötti -a kamatlábból , illletve osztalékokból adódó- különbség jóváírásra kerül.

"

spred

#170680 kamerlau

némelyik pl USD/ILS nél igen jóval alacsonyabban/vagy fenntebb nyitja a pozit.. itt nem árt figyelni mert igen nagy minuszban kezdődik a pzició... Gondolom itt nyitáskor az ebből adódó minusz egy azonnali zárással már megmarad..?

#170437 Amatoregy Előzmény: #170281

Lackok,

a ws-ben az átkötés mit jelent?

A lejáró intstrumentum záró árán zárják és:

- ugyanezen az áron nyitnak egy új pozit az új instumentumban vagy

- zárják a régi ints. záró árán, és az új instr. aznapi záró árán nyitnak új pozit?

Válaszok

#170424 Amatoregy

Sziasztok,

Néhány tapasztalat (ha valakit érdekel)

- plussz-ban az intsrumentumok határideje az instrumentum, részletek pont alatt található.

- Figyelni kell arra, hogy a lejáratok általában 1 héttel korábban járnak le mint a "hagyományos" határidős termékek.

- Lejáratkor a pénteki zárón zárják általában vasárnap 11-kor.

- Átgörgetésre határidősben nincs lehetőség (kivéve ha te zárod, etf-et nyitsz, majd hétfőn visszacsinálod)

- A rendszer általában (néhány kisebb belépési hibától eltekintve) megbízhatóan működii. Nekem néhány belépés esetén fordult elő, hogy pár percig nem engedett be. (Egyszer volt egy egész estés történetem, de akkor másnak simán ment...)

- Lehetőség van etf kereskedésre ami valójában cfd. Itt nincs lejárat és kisebb a letétigénye, mint a határidős kereskedésnek. (olaj, arany, gáz, stb.) Ennek egy hátránya van, hogy gap-el nyit, mivel a kereskedési idő 15:30-tól 22:00-ig tart.

- Az élesben vannak részvény cfd-k is.

- Hátránya a rendszernek, hogy elemzéssre nem igazán alkalmas. Frissítés esetén a grafikon beállításokat újra kell alkotni.

- A grafikon beállítások (csak frissítésnél tűnik el) a trade oldalon mentődnek, a legközelebbi belépéskor is megvan. A nyitott pozíciók oldalon alkalmazott beállítások csak az adott bejelentkezés ideje alatt élnek.

- A plusz500 bejelentkezési mailnak és a moneybookers mailnak nem kell megegyeznie.

Igen lehet nyerni a demón kívül a valódin is. A gáz tipikusan nem jó példa erre, mert az elmúlt 2 hónapban 2-ször mozgott 5,2-4,3-5,2 és 5,2-4,5-5,2 sávban. (Ez azt jelenti, hogy egy gáz long nyitása 4,8-on minimális mennyiséggel 4,3 esetén 45.000 Ft veszteséget mutat. Vagyis ha valaki elkapta az alját, akkor a fagyi pénzt duplázni tudja. Viszont ez az az instrumentum ami napi 4-8 %-ot simán mozog.

Röviden ennyi..

#170421 Rowan Előzmény: #170383

próbálkozz kevéssel, amit nem sajnálsz

demoval nekem is megy, hogy háromszorozok :) utána meg nullázni szoktam

az éles egy kicsit más

Azt hiszem, megköszönhet…

#170420 Rowan

Azt hiszem, megköszönhetjük a +500-nak a tegnap zárt short poziinkat :)