Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#172487 kerikoma Előzmény: #172481

Itt logikát már megint nem lehet találni. Tépni akárják és kész:)

Reggel megvoltam győződve, hogy Csokigyárosnak lesz igaza, de a futik közbe szóltak...

#172435 Kitano Előzmény: #172431

És az ünneplés miatt a mai nap nem kritizáljuk Egon TA-ját sem, igaz Bud? Lehet még csak el sem olvassuk...

#172431 Kitano Előzmény: #172428

Úgy döntöttem utolsó nap lévén ünneplés képpen mégis elszórakozom ma 1K-val. Lehet 2K lesz a vége 1K long - 1K short.

#172426 _pda_ Előzmény: #172423

engem a gázzal kínálgattak, szintén a BC-től

mondtam nekik, h szép emlékeim vannak az egyik üzletkötőjükkel kapcsolatban, menjenek a sunyiba

#172420 Kitano Előzmény: #172375

Na, én is csatlakoztam a a mézeskalács-avatar különítményhez. Ebben az évben már no pozi.

Off

Ma felhívott valami idióta, valami Capital Partnerstől, hogy sürgősen vegyek Apple részvényt, mert infójuk szerint nagyon fogynak év végén az iPhone-ok, tuti biztos a 20% up februárra. Mivel még nem ismerjük egymást, kezdetnek elég lesz 5 millió forint. Mondtam neki: Anyád. Ennyiben maradtunk. Honnan a francból szerezte meg a számom?

On

#172375 Csokigyáros Előzmény: #172368

Hali,

már átvittem a többit, 20k maradt holnapra...

valszeg zárom, és nem átkötöm, de még alszok rá egyet...

ha az oti 5050 lesz holnap, akkor még nyerőben is zárnám a buxshortomat...

megy a kandalló business???

#172374 _pda_ Előzmény: #172368

az átkötéssel kapcsolatban ma felhívtam a quaestor hotlájnot, h mégegy véleményt beszerezzek

aztat mondta az ember, h náluk nem nagyon divat az átkötés, ha csak nem 1000k-t akar valaki és hogy ne qrja el az illető a dolgot magának, akkor megcsinálják

mondjuk a 4 kontimtól röhögőgörcsöt kapott szerintem :))

#172372 _pda_ Előzmény: #172358

nem mertem, nem látom a gravitációt, nem tudunk esni egy rendeset hónapok óta

gondoltam, holnap majd megint jól feltépik, oszt anyázhatok mert nem zártam tegnap

ez a történet már elment a lecsóba :))

#172370 BudFox Előzmény: #172320

ne csüggedj....ezzel a questoros számlával visszahozunk mindent....nekem már elindult felfele az egyenlegem...és ami a legszebb..ez nem fog mínuszba menni...mert már van hatiban egy kis rutinom.

#172368 Pityke35 Előzmény: #172317

Szeva!

Mit csinálsz a pakkoddal? Átkötöd jövőrére?

Nekem van egy otp short pakkom 5370-80 körüli bekerrel...szerintem átviszem, ha holnap nem lesz 5050.