Az volt igen!
Korrekt kis előadás volt a 2010es előrejelzésekkel :)
Majd máskor gyertek el! ;-)
állandóan mondom, ez is itt van tavly december óta..
na mindjárt benyomok egy hétffői előadást, amire én ismét megyek :)))
Az volt igen!
Korrekt kis előadás volt a 2010es előrejelzésekkel :)
Majd máskor gyertek el! ;-)
állandóan mondom, ez is itt van tavly december óta..
na mindjárt benyomok egy hétffői előadást, amire én ismét megyek :)))
Meghívó 2010 január 19-én megrendezésre kerülő “Előrejelzés 2010” című szemináriumra.
Január 19-én kerül megrendezésre Budapesten a Saxo Bank szemináriuma a nemzetközi gazdaság várható fejleményeiről és a kereskedési felületben történő fejlesztésekről a különböző termékcsoportokban a 2010-es évben. Christian Tegllund Blaabjerg a Saxo Bank vezető piaci elemzője által tartott előadás keretében hallgathat meg egy érdekes prezentációt a nemzetközi piacokról és a Saxo Bank 2010-es évi előrejelzéséről.
2010 évi előrejelzés prezentáció
Helyszín: Marriott Hotel, Apáczai Csere János utca 4, Budapest
Időpont: 2010 január 19 18:00 – 20:30
Christian Tegllund Blaabjerg Úr angol nyelven tartja előadásáát, a bank Magyar nyelvű kollégái segítenek vendégeinknek a fordításban, kapcsolattartásban.
A rendezvényen való részvétel korlátozott, ezért kérjük amennyiben szeretne résztvenni, mielőbb regisztráljon.
A sikeres együttműködés reményében várjuk sok szeretettel.
Technikai elemzés alapjai - befektetői szeminárium holnap délután
Kézzelfogható, a gyakorlatban is használható ismeretekre vágyik az online tőzsdei kereskedéssel, technikai elemzéssel, a részvény és deviza piacokkal kapcsolatban? Ha igen, rendszeres, ingyenes szeminárium előadásaink Önnek szólnak.
A Portfolio.hu soron következő előadásán 2010 január 6-án a külföldi piacokon történő kereskedés lesz napirenden, január 7-én pedig a technikai elemzés alapjait beszéljük át.
Technikai elemzés alapjai
Az előadás során a résztvevők megismerhetik a technikai elemzés alapjait, valamint az Online kereskedés során felhasználható kereskedési technikák is bemutatásra kerülnek. Közösen megvizsgáljuk a Portfolio Online Tőzsdén kereskedhető magyar részvénypiac aktualitásait a Markers grafikonrajzoló segítségével.
Időpont:2010.január 07. 17:30
Hotel Béke, 1063 Budapest, Teréz körút 43. 17:30
REGISZTRÁCIÓ (ingyenes rendezvény)
- A belépés díjtalan -
Az elmúlt hónapban összesen 505 fő vett részt a Tőzsdei Nyílt Előadásokon. A rekord érdeklődésre való tekintettel az alábbi időpontban megismételjük a Tőzsdei Nyílt Előadást.
Időpontja:2010. január 9. (szombat) 10 - 12 óráig
Helyszín:Bank Center, Platina Torony, konferenciaterem
Budapest V. kerület, Szabadság tér 7.
Az előadás tematikája
1. Tőzsdézés - hatékony eszköz pénzügyi terveink megvalósítására
2. A befektetői gondolkodásmód, az anyagi függetlenség elérése
3. Tévhitek, misztériumok a tőzsdézésben
4. A nagyobb értéktőzsdék bemutatása
(magyar, amerikai, európai, ausztrál tőzsdék, devizapiac)
5. Mennyi pénzt lehet keresni tőzsdézéssel?
Nyereségszámítások a magyar és külföldi tőzsdéken
6. Hogyan működik a kereskedés a gyakorlatban?
- A kereskedés technikáinak bemutatása
7. Hogyan lehet megtanulni sikerrel tőzsdézni?
- A tőzsdetanulás lehetőségei
A Tőzsdei Nyílt Előadás részletei:www.tozsdeiskola.hu oldalon
Érdeklődni lehet:06 70 / 631 06 16
06 70 / 233 48 45
Mert szép kerek szám, egyszerűbb ezt használni erre, amúgy is csak a távolság érzékeltetését szolgálta, stb. stb. :)