No ezt is kivágtam a francba.
Szegény Richterem olyan messzire került a kitöréstől, hogy nagyon. Lassan már a fagyi nyal vissza. Semmi forgalom nincs benne.
én is így vagyok vele egy jó ideje.
bár egyszer kiszálltam és visszaszáltam, természetesen rosszul.
mindent meghúztak már csak ezt nem, ma akarták, de ma még nem jött össze, remélem majd holnap.
Halihó,
Na mi lesz holnap? Ricsi kitörés?, Hmm?
Emelkedő 3szög, 43100-as talppal.
na mi történt, ingyen lett?
Én vagyok a hülye, mert kitolhattam volna még nyerőben, de nem tettem -emberi mohóság. Kicsi pakk, lehet 41k-n bővítem, majd meglátjuk.
Otira izgulok most, ott most komolyabb nyerőt lehet összespekizni.
41400 körül illetve 41000 alatt kicsivel egy próbavételt megérne
vélemény?
kicsit beleadtak...
Ma csak összejött az a 42k. Igaz Laci asztatatot mondta, hogy ezután pince, de én bízom egy lefelé testcselnek és csak visszküzdi magát 43 közelébe.
kampo egyelőre
Lehet elkezdték adogatni a dolgozók a papírt? 42k-ra azért betettem egy vételt, de nem gyütt le értem.
Felhúzták szépen a nyitás után, de most egy elég komoly visszateszt folyik, kíváncsian várom én is a fejleményeket, de szerintem a saját rv vásárlás befejeztével ez is ünnepi nyugalomba fog vonulni :))
Egon vélemény:
"A 43000-es szint durván elesett. Az emelkedő trendjét is törte. Az esés javát a zárásban hozta össze, erősen felvetődik, hogy nem egy durva manipulációval van-e dolgunk ? Másik lehetőség, hogy esetleg bennfenntes információval életek (vissza) - az új mulekulával, ill. annak a Klinikai 3-as szakaszban elért eredményével lehet valami gond ? Mindenesetre több, mint szokatlan, hogy a napi forgalom több, mint fele a zárószakaszban jelentkezzen... (Persze ez utóbbi lehetőségnek ellentmond, hogy mind a 4 blue chipet beütötték a zárásban, hasonló módon, vagyis nagy valószínűséggel egy általános spekulációs támadással van dolgunk.)"
Meglátjuk ma.
Pénteken az egész napi 105464 db-os forgalomból 46911db ment el a végén. Vajon ezek még ez évben el is akarják adni?
A Richteres haver szerint van nekik arra szabályuk, hogy mikor kezdhetnek el venni a dolgozói premizálásra. Nyilván nem az év elején, mert akkor még nem tudni azt, hogy mennyi kell, vagy nem kell. Amúgy meg mindegy, hogy mennyi az árfolyam, nem darabot kapnak, hanem összegre van meghatározva, hogy mennyi az erre szánt keret.