Ezt már nem, max a 1012-t :))
Gondolom én....
na ez már sok! :)
Beneztem. Mennyi sutis avatar?! :)))
Hatterbol minden indexet shortolgatok csak kis tetelben. 0912-ket sztem holnap reggel zarom majd, remelem, lesz egy jobb fajta gap down, ha tolunk nyugatra igy marad a helyzet.
én azt remélem hogy látjuk ezt még 20200-on, vagy alatta is holnap de-ig... :)
látom..jól meghúzták tegnap, pedig csak a várakozásoktól volt nagyon eltérő az adat...ez van :-)
Hello....nem volt időm elmenni a találkozóra..sok a munka..vagyis nem is az hogy nagyon sok..csak itt kell lenni állandóan..
már nincs 0912 -őm...hét elején záródott nyereséggel..
már 1012 -ben utazom .-)
a mai is figyelemre méltó, nem különben a 1/3 utánni is az lesz vsz
mizujs Bud?
karácsonyi hajtás? nem voltál talin, bejött a plusz bevétel?
van még 0912-es pozid?
nekem csak az adrenalin miatt van még.. :))
akkor nézd meg a tegnapi olajadatot. Meg a grafikonját.
cl.f
akkor pedig ezt árrazza most a SP futures...
nézd meg a forex calendar.com on az előrejelzést...direkt azt írták be hogy 9 ezerrel kevesebb lesz a munkanélküliség..mintha mindenképpen azt akarnák most hogy zuhanjon minden.. ( persze ki tudja mi lesz délután )
hát azt hiszem igazad lesz, Ny-ban él a fiam, este beszéltem vele, 120 fős ép.ipari cégnél dolgozik, közülük az elmúlt 10 napban, tegnap estig 40főt tettek lapátra
valaki mozdítsa már egyik irányba..mert már megőrülök ebben az egyhelyben toporgásban..
jobb adatokat várnak az elemzők mint a múlt heti...9 ezerrel pl. a munkanélküliek számát.. de szerintem ezt képtelenség lesz meghaladni..tehát esni fognak..mintha az elemzők is ezt akarnák..
de majd kiderül.
Lehet igazad lesz, de megvárnám a makro adatokat du. .... Meg kell nézzem milyen adatokat várnak...