Itt nem lényeg a valós helyzet, a rossz hír max. 1-2 napra befolyásolja csak a "jó kedvet".:) Itt a pénzkivonás és a kamatemelés fogja befolyásolni a devizaárfolyamot. És EU hamarabb fogja kezdeni, mint USA szerintem.
Itt nem lényeg a valós helyzet, a rossz hír max. 1-2 napra befolyásolja csak a "jó kedvet".:) Itt a pénzkivonás és a kamatemelés fogja befolyásolni a devizaárfolyamot. És EU hamarabb fogja kezdeni, mint USA szerintem.
Long egyértelmű, hogy korrira jó, de mint mondtam az év hátralévő részében nem mindig leszek, így eruusd shortom hosszúra van méretezve, ergo a longot felejtem inkább más párral spekizek benne longra , pl usdjpy short mondjuk :-)
gbp jpy-t 145,6-on van a követőm.
carry-t nem értem miért mondod eurusd-re.
Inkább audchf, audusd , de nem eurusd szvsz
Hat ,hogy iden mi lesz (lehet), az tenyleg kerdeses...bar nekem az a 42 kornyeke meg gyanus..
USD/NOK -->bent vagy a shortban? mert pár óráig nem voltam de úgy láttam ezt még nem érte el..
1,45-1,47 körül korrigálhat. Vagy eloldalazhat 1,43-1,45 körüli sávban. De innen nem hiszem, hogy nagy esés lesz az idén.
EU problemai se mondjuk...
(Egyebkent most nalam is long van, de en nem latok benne nagy tavlatot)
Az a long már termő.:) A carry nem adja olyan könnyen.
Egy vagy másfél nap eseményiből nem szabad hosszú távra vonatkozó következtetést levonni szerintem.
Én eurusd-t ha kell viszem jövöre :-)
Bár szvsz eső eurusd mellett fog a részvénypiac oldalazni az év hátra lévő részében.
Na most mivel kb egy hete ma vagyok gép előtt, így nekem csak kis pozik vannak, amiknek tudok hagyni mozgásteret.
eurusd ahogy az ma100-on átment, hát ....
tudom itt van valahol az ma200, de én longot (bár délelőtt balga módon belenyitottam :-), nem keresek, délután már megint nem leszek gép előtt.
Majd usa záróban esetleg az éjjeli gépi korrira :-)
Én tegnap nyitottam a GBP/USD és a GBP/JPY shortokat is, de mindkettő zárva most már. Én is EUR/USD longot nyitottam.
gbpjpy-összefügésnél, nekem most fontosabb eurgbp, mint bármelyik más yen :-)
Amúgy a 144,55 irtam csak nem ment le addig, és nem zártam.
usd jpy szeríntem kevésbbé játszik ebben bele mint eurgbp, és ez átvetitve eur gyengülést hozz, ami memutatkozik eurgbp-nél, ezt irtam Kardjanak kb múlt héten, hogy miért megy a gbp jpy, mig a többi yen akár esik is.
Én így látom, amig eurgbp-t tartja, ill. pattani fog az ma200-ról addig bármilyen yen long lehet felőlem, a gbp jpy akkor is esni fog, minimum napon belül tutit, ami itt ugye szép mozgásokat generál :-)
USD/NOK 5,8650-en megpróbálom shortra. Hiper veszélyes!