Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#172228 Sanguis Előzmény: #172223

Itt nem lényeg a valós helyzet, a rossz hír max. 1-2 napra befolyásolja csak a "jó kedvet".:) Itt a pénzkivonás és a kamatemelés fogja befolyásolni a devizaárfolyamot. És EU hamarabb fogja kezdeni, mint USA szerintem.

#172226 kratya Előzmény: #172203

Long egyértelmű, hogy korrira jó, de mint mondtam az év hátralévő részében nem mindig leszek, így eruusd shortom hosszúra van méretezve, ergo a longot felejtem inkább más párral spekizek benne longra , pl usdjpy short mondjuk :-)

gbp jpy-t 145,6-on van a követőm.

carry-t nem értem miért mondod eurusd-re.

Inkább audchf, audusd , de nem eurusd szvsz

#172223 Moiser Előzmény: #172212

Hat ,hogy iden mi lesz (lehet), az tenyleg kerdeses...bar nekem az a 42 kornyeke meg gyanus..

#172222 kamerlau Előzmény: #172152

USD/NOK -->bent vagy a shortban? mert pár óráig nem voltam de úgy láttam ezt még nem érte el..

#172212 Sanguis Előzmény: #172209

1,45-1,47 körül korrigálhat. Vagy eloldalazhat 1,43-1,45 körüli sávban. De innen nem hiszem, hogy nagy esés lesz az idén.

#172209 Moiser Előzmény: #172203

EU problemai se mondjuk...

(Egyebkent most nalam is long van, de en nem latok benne nagy tavlatot)

#172203 Sanguis Előzmény: #172195

Az a long már termő.:) A carry nem adja olyan könnyen.

Egy vagy másfél nap eseményiből nem szabad hosszú távra vonatkozó következtetést levonni szerintem.

#172195 kratya Előzmény: #172181

Én eurusd-t ha kell viszem jövöre :-)

Bár szvsz eső eurusd mellett fog a részvénypiac oldalazni az év hátra lévő részében.

Na most mivel kb egy hete ma vagyok gép előtt, így nekem csak kis pozik vannak, amiknek tudok hagyni mozgásteret.

eurusd ahogy az ma100-on átment, hát ....

tudom itt van valahol az ma200, de én longot (bár délelőtt balga módon belenyitottam :-), nem keresek, délután már megint nem leszek gép előtt.

Majd usa záróban esetleg az éjjeli gépi korrira :-)

#172181 Sanguis Előzmény: #172161

Én tegnap nyitottam a GBP/USD és a GBP/JPY shortokat is, de mindkettő zárva most már. Én is EUR/USD longot nyitottam.

#172161 kratya Előzmény: #172126

gbpjpy-összefügésnél, nekem most fontosabb eurgbp, mint bármelyik más yen :-)

Amúgy a 144,55 irtam csak nem ment le addig, és nem zártam.

usd jpy szeríntem kevésbbé játszik ebben bele mint eurgbp, és ez átvetitve eur gyengülést hozz, ami memutatkozik eurgbp-nél, ezt irtam Kardjanak kb múlt héten, hogy miért megy a gbp jpy, mig a többi yen akár esik is.

Én így látom, amig eurgbp-t tartja, ill. pattani fog az ma200-ról addig bármilyen yen long lehet felőlem, a gbp jpy akkor is esni fog, minimum napon belül tutit, ami itt ugye szép mozgásokat generál :-)

#172148 Kardj Előzmény: #172141

1,434-ről long korrekcióra nem hiszek az 1,49-ben sem meg most az 1,42-ben kb itt megnyugszik kicsit vissza...