Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#171713 lackok Előzmény: #171712

Ezekből a sütikből már nem mindig tudom melyikőtök ír. Még ha az egyik rétes lenne a másik meg krémes...na talán akkor de így hogy mindenki mézes puszedli...:))

Ben Shalom Bernanke, Tim…

#171707 izolta

Ben Shalom Bernanke, Time Magazine's Person of the Year for 2009! "He just happens to be the most powerful nerd on the planet."

#171706 rbbj11 Előzmény: #171705

forgalomhoz eladó+vevő kell. Nem tudhatod, mennyi vevő van, amíg nem is kell felsorakozzanak.

Az egyetlen ok, amiért nem emelkedünk sztem gyorsabban, és ezáltal valamivel forgalmasabban, hogy ennél nagyobb ütemben a vevők sem képesek elfogadni az eladási árat.

És amíg ilyen bő a likviditás, egyre kevesebb esélyt látok változásra. Minden nap egyre reménytelenebbnek látom, hogy leforduljanak az indexek, mert egyre kevesebb a ellenállás, és lassan a világon semmi jel nem marad a túlvettségen és a fundán kívül az esés mellett. Bár e kettő tűnik a legfontosabbnak mindig, de a jó tőzsdés tudja, hogy 6-12 hónapon belül ez semmit nem határoz meg. Várakozások, hitek, remények, Lillák...ez számít. Az én agyam se fogadja be, de nézzetek már rá a hetes chartokra. HETESRE!!! KORRREKCIO NÉLKÜL MENT ÁT A DJ a HETES ellenálláson (csökkenő trend szignifikánsan törve), ami nyugodtan nevezhető a medve/bika határának. A nasdaq is hamarosan átmegy. Kína felette. Brazília a régi csúcsokon. Oroszok (a tőzsdéjük, mert tőzsdéről beszélünk) talpraálltak. Nyersanyagok masszívan felette. De sorolni lehetne még. Igazán én se tudom, miért nem hiszek a longban :))))

Vakmajom jól mondja. Semmi esés nem lesz itt. És rég mondja :SSS

#171705 Zabás Előzmény: #171704

Én még mindig tartom azt a hipotézisemet, hogy kifutásig minden szépen fog/kell festeni/e, hogy a prémium elszámolásoknál a ceruza vastagon fogjon, utána viszont pénzé kell tenni a befektetéseket, na akkor fog igencsak szűk lenni az az ajtó!

Mivel kis forgalommal emelkedik minden ezért támaszoknál sincsenek nagy erők felsorakozva. Két ünnep közti idő akár iránymutató is lehet a jövőre nézve!

#171704 rbbj11 Előzmény: #171702

ékelődés vs utolsó ellenállások törnek, recsegnek, ropognak ebben az órában.

Szép kalamajka....:S

Márpedig itt sztem a hit győz, és az long. No meg az árelfogadás. Egész egyszerűen nem adnak el ilyen áron SE.

Senki. Ezért nem is lehet forgalom ebben az emelkedésben SE.

#171702 Kissherceg Előzmény: #171701

most semmit, nem figyelem még a hazai piacot sem, 0 pozi. Várok, de holnap déltől ráérek :) Utána lesz vmi világkép, arra emlékszem, hogy összes index ékelődik elég keményen, log felbontásban 1-2 már törte is az emelkedőt. :)

#171700 rbbj11 Előzmény: #171698

az lesz, combos, ha minden shortost kivágnak

egyébként legyen akkor 29-ére ;)

Most nézem, mennyi egyedi rv. is hatalmas kitörés előtt van. Pl. Alcoa...

#171693 Sanguis Előzmény: #171691

Nézd az FTSE-t is, ők nem annyira boldogok, és általában nem ok nélkül nem azok. A Citiben érdekes módon hamarabb kapják az infókat.:)

#171691 rbbj11 Előzmény: #171690

a legszörnyűbb az egészben, hogy megvolt az előjele...eur bund az egész mozgásával jelezte, és nem hittem neki. És most is, támaszt tört, és ismét nem hiszek a szememnek. Pedig itt gigaralli van előkészületben. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a dax péntekig meghaladja a 6000-t, pedig meg fogja. DJ is nekimegy talán a 11-nek is....

#171687 Kardj Előzmény: #171686

igaz de felfelé ékelődésből kitörni felfelé??? hmmm

bár amikor az emelkedő trendben a forditott fej váll vételi szignál akkor én nem csodálkozom semmin