Ezekből a sütikből már nem mindig tudom melyikőtök ír. Még ha az egyik rétes lenne a másik meg krémes...na talán akkor de így hogy mindenki mézes puszedli...:))
Ezekből a sütikből már nem mindig tudom melyikőtök ír. Még ha az egyik rétes lenne a másik meg krémes...na talán akkor de így hogy mindenki mézes puszedli...:))
az lehet. De gyanúsan a régi csúcsok közelében lesz ez....
első fecskét találjuk meg, olyan szép költözés lesz délre, hogy öröm lesz nézni.
Ben Shalom Bernanke, Time Magazine's Person of the Year for 2009! "He just happens to be the most powerful nerd on the planet."
forgalomhoz eladó+vevő kell. Nem tudhatod, mennyi vevő van, amíg nem is kell felsorakozzanak.
Az egyetlen ok, amiért nem emelkedünk sztem gyorsabban, és ezáltal valamivel forgalmasabban, hogy ennél nagyobb ütemben a vevők sem képesek elfogadni az eladási árat.
És amíg ilyen bő a likviditás, egyre kevesebb esélyt látok változásra. Minden nap egyre reménytelenebbnek látom, hogy leforduljanak az indexek, mert egyre kevesebb a ellenállás, és lassan a világon semmi jel nem marad a túlvettségen és a fundán kívül az esés mellett. Bár e kettő tűnik a legfontosabbnak mindig, de a jó tőzsdés tudja, hogy 6-12 hónapon belül ez semmit nem határoz meg. Várakozások, hitek, remények, Lillák...ez számít. Az én agyam se fogadja be, de nézzetek már rá a hetes chartokra. HETESRE!!! KORRREKCIO NÉLKÜL MENT ÁT A DJ a HETES ellenálláson (csökkenő trend szignifikánsan törve), ami nyugodtan nevezhető a medve/bika határának. A nasdaq is hamarosan átmegy. Kína felette. Brazília a régi csúcsokon. Oroszok (a tőzsdéjük, mert tőzsdéről beszélünk) talpraálltak. Nyersanyagok masszívan felette. De sorolni lehetne még. Igazán én se tudom, miért nem hiszek a longban :))))
Vakmajom jól mondja. Semmi esés nem lesz itt. És rég mondja :SSS
Én még mindig tartom azt a hipotézisemet, hogy kifutásig minden szépen fog/kell festeni/e, hogy a prémium elszámolásoknál a ceruza vastagon fogjon, utána viszont pénzé kell tenni a befektetéseket, na akkor fog igencsak szűk lenni az az ajtó!
Mivel kis forgalommal emelkedik minden ezért támaszoknál sincsenek nagy erők felsorakozva. Két ünnep közti idő akár iránymutató is lehet a jövőre nézve!
ékelődés vs utolsó ellenállások törnek, recsegnek, ropognak ebben az órában.
Szép kalamajka....:S
Márpedig itt sztem a hit győz, és az long. No meg az árelfogadás. Egész egyszerűen nem adnak el ilyen áron SE.
Senki. Ezért nem is lehet forgalom ebben az emelkedésben SE.
most semmit, nem figyelem még a hazai piacot sem, 0 pozi. Várok, de holnap déltől ráérek :) Utána lesz vmi világkép, arra emlékszem, hogy összes index ékelődik elég keményen, log felbontásban 1-2 már törte is az emelkedőt. :)
az lesz, combos, ha minden shortost kivágnak
egyébként legyen akkor 29-ére ;)
Most nézem, mennyi egyedi rv. is hatalmas kitörés előtt van. Pl. Alcoa...
hmm két nap alatt? Igen combos emelkedés ez nékem.
A kábel menetelését pedig megint nem értem, persze a carry bocs.:)
Nézd az FTSE-t is, ők nem annyira boldogok, és általában nem ok nélkül nem azok. A Citiben érdekes módon hamarabb kapják az infókat.:)
a legszörnyűbb az egészben, hogy megvolt az előjele...eur bund az egész mozgásával jelezte, és nem hittem neki. És most is, támaszt tört, és ismét nem hiszek a szememnek. Pedig itt gigaralli van előkészületben. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a dax péntekig meghaladja a 6000-t, pedig meg fogja. DJ is nekimegy talán a 11-nek is....
ezt mondom, direkt gyorsan zárójelben hozátettem: semmi sem lehetetlen! :D