most nezem mi a tök van a usdjpyvel?
sabil az 300ig is. Ne vicceld el. Hasonlitsd össze GBP-vel, CAD-dal, USD-vel, Pesoval, randdal.... és sorolhatnám a végtelenségig.....
315ig is messze stabilabb, mint az usd...
ne is mond 4899 ülök benne eurusd....460-440sztem kis fől korri. kéne
gáz van skacok a lakásindex a NAHB is rosszabb lett növekedést vártak 17-ről 18-ra és most csökkent!!
Bakiba catepillar short?? :D
Nem lehet, hogy azért erősödik már napok óta, mert valakik tudják h holnap kamatemelés lesz?
Engem az most jobban izgat, hogy a jent meddig "manipulálják".
Én erre nem tudom a választ.:) De még csak nem rég kezdett erősödni, ezért van tere.
Meddig erősödhet még az usd...megállítja valami vagy valaki?
Holnapi kamatdöntés fontos lehet nem???
Adják csak a jencit, majd kapkodva fogják visszavenni.:)
még tovább is mit gondoltál a yedi lovag csak ugy kint terem az ürben???? nem abból lesz yedi aki megmássza a Tatooine bolygóig vezető nagyon nehéz és komoly utat.
a k...va stabil forintunk csipkedi a 280 szélét huuuuhhhhuuuujjujjj :D:D:D
hááát nem :( de mi is lehetne más mint long hááát h milyen nehéz veled teee soha nem tanulsz??
Gyuri bácsi a jenekhez:
(IGM)The last time [USD/JPY] tested 90.00, subsequent failure was met with a swift, and deep retrace which...
The last time [USD/JPY] tested 90.00, subsequent failure was met with a swift, and deep retrace which sent the pair down into the 89.0's in a matter of minutes. Little direction to glean from US stocks, as the Dow is still showing a small negative. A perceived move back to Jpy as the funding currency has provided a strong undercurrent for all pairs in the last 24 hours, in the wake of the Usd response to yest's strong US data. Preemptive buying ahead of the FOMC conclusion tomorrow night may well continue the bid tone into Asia/Europe tomorrow.