Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#171278 rbbj11 Előzmény: #171277

nyomasztóak már ezek a jó hírek....rég a korábbi csúcsokon kéne legyünk :)

#171268 Kardj Előzmény: #171267

igen tudom :(

de most olvasom magyar online média szalagcim: inflációs aggályok nyomasztják a piacot....

ki lát itt nyomasztást??? mert én nem

#171267 rbbj11 Előzmény: #171265

többnyire arrol szolnak a hirek, hogy KORREKCIO, KORREKCIO, MOST vagy SOHA, JANUARBAN, FEBRUARBAN, ESES stb....ettol hangos a media, nem a rózsaszin álomtól, sajnos.

Ezért nem lesz esés ;)))

#171265 Kardj Előzmény: #171261

ha ez hnap megjelenik a blikkben akkor lehet shortolni :D:D

ha már mindenhonnan az folyik h de jó jövőre kilábalunk mit kilábalunk .....

... no comment

nehéz elhinni h ezek az ELEMZŐK meg MINŐSÍTŐK még egy két hónapja szinte hánytak attól a kifejezéstől h növekedés most ök az elsők akik még be is aranyozzák......

Merrill Lynch is bullish…

#171261 izolta

Merrill Lynch is bullish on 2010: "We believe the global economy will gather momentum in 2010. We think that the unprecedented mix of near-zero interest rates and high budget deficits will engineer an economic recovery that is real and sustainable... We believe that the world economy will perform far better than the economic consensus would indicate."

ez van. buy all. :)

#171258 Kardj Előzmény: #171255

nem fogja megtenni a FED de Uramatyám mekkora karácsonyi ajándék lenne egy kamatemelés :D:D:D most h már beharangozták a TARP pénzek visszafizetését :D:D:D:D

huuuuhhhuuu adna a piacoknak egyet :D:D

#171255 Kardj Előzmény: #171244

hát az a baj h lehetek bármennyire hülye v részeg, a maradék józan eszem mindig erősebb és visit h eeeezzzz nem lehet eez nem normális eeez és eddig ez a hozzáállás fáj a pénztárcámnak.

#171244 rbbj11 Előzmény: #171240

bizony :D

Értsd meg végre: SEMMI OK ESÉSRE. ;)))))))

Talán a támaszokig, visszateszt erejéig. Igazán én sem hiszem el, de ezt mondja a saját előrejelző rendszerem. Egyszerűen nem tudok hinni neki.

#171231 rbbj11 Előzmény: #171206

egyébként pedig sztem igazad van az első bekezdésekkel...egyre inkább én is leteszek a shortrol. Ideje lassan belátni, itt már csak korrekciok lesznek. Egyszerűen tul nagy a likviditás. Azért megy kötvény, részvény, áru együtt. Ingyan nyomott pénz, ami nem kerüla fogyasztókhoz, tehát itt fúj buborékot. És még sokáig nem fog durrani....

#171227 Kardj Előzmény: #171222

még jó h a gbp jenből kiszáltam meg a kábelt zártam mikor beszéltünk...... jó megérzésed volt

#171224 Kardj Előzmény: #171220

:):) már most ez a -0,31 eeez mááár a tragédia.... vagy a tragikomédia nem is tudom teljesen meg vagyok keveredve

#171217 Kardj Előzmény: #171213

nemsokára javitják ...:D

vagy csak bejelentik h a nyilatkozó úriember már nem jogosult nyilatkozatok tételére és mellesleg a közlő sajtóorgánum pedig egy hirtelen vizsgálattal áll szemben

Nem is értem miféle rend…

#171213 izolta

Nem is értem miféle rendszer van odaát, hogy ilyen eretnek gondolatok felmerülnek, nyilvánosságot kaphatnak.

The government needs to implement tax hikes and spending cuts by 2012 in order to keep debt at a manageable 60% of GDP by 2018, or face possible panic in financial markets, the Peterson-Pew Commission on Budget Reform said in a report. A loss in investor confidence could drive down the dollar and force interest rates higher, resulting in a sharp decrease in the country's standard of living. "We will be less free if we don't tackle this," panel says.

#171211 Amatoregy Előzmény: #171206

Komolyan mondom, hogy egyszer úgy járok, hogy egy felhúzásba beleadok és kiderül, hogy végleg long....

#171206 Kardj Előzmény: #171195

gyerekek nem kellene tök mindegy h mi meg h mi a tickerkódja venni vmit és csak ülni a sejhajon mint anno eccer a madzsar tözsde indulása után ??

h megvetted és annyi dolgod volt h tartsd???

dobjunk be a véletlengenerátorba vmit és majd kiböki h mit vegyünk ugy is mindegy itt rossz hir nem az, jó hir jó hir szal mindenre up van akkor meg minek görcsöljünk a shorton...

ui. el ne higgyétek usd jen short és kevés cac short bahhh vmiben meg kell halni majd a stresz ....

FOMC's two-day policy me…

#171195 izolta

FOMC's two-day policy meeting begins this afternoon. - majd megoldanak mindent megint.