Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Re: :o(

#187858 Hathor Előzmény: #187856

Hát miért nem szólsz??

Ezért csak pesten kapsz.

XV-XVI-XVII-XVIII-XIX.kerben.

Melyik jöhet szóba?

Írj priviben egy keresési szöveget, telek méret, ház méret, szobák száma, állapot, egyéb feltételek.

:o(

#187856 Alex74

Azt hittem, hogy könnyebb lesz Bp-en 20-25M körül családi házat találni.

Esetleg tudna valaki segíteni?

Előre is köszi

Bp. XVI. ker. Hangulat u…

#174792 GáborGábor

Bp. XVI. ker. Hangulat utcában családi ház eladó.

Részleteket pü -ben.

Három kiadott lakás együtt 11.9MFT!

#172400 Hathor

Berakom ezt az ajánlatomat is, mert kisbüfinek szerintem nem rossz ajánlat, főleg, hogy 3lakás együtt, de egy hrsz-en 11.9MFT és darabja termel 40EFT/hót. Esetlag Danih?? Haveroknak ki lehetne adni két lakást belőle és még pénz is marad, meg bevétel is ;-))

És Gábor???

A lakás eladás alatt a tulaj által, csak hiteles a vevő és neki előbb kellene biztos készpénzes vevő, mint bizonytalan hiteles. Íme:

FIGYELEM! HÁROM KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKÁS, EGY HRSZ.-EN TRIPLA KOMFORTTAL, A IX.KERBEN ELADÓ 11.9MFT-ÉRT ÖSSZESEN! A HÁROM LAKÁS KIADHATÓ EGYENKÉNT!

FIGYELEM BEFEKTETŐKNEK!

IX.kerületben a Lenhossék utcában eladó 72nm-es, három garzonból álló, egyenként 25nm.körüli lakásokból álló lakás egy befektetésként!

A lakások földszinti elhelyzkedésűek, viszonylag könnyen kiadható garzonokból áll, amelyek teljesen felszereltek! Minden garzonnak van új ajtaja, ablaka, gázkonvektora, zuhanyzója, wc-je.

Ne bajlodjon több lakással! Itt ha kiadja a három lakást külön 40EFT körül, akkor így 120E/hó bevételre tesz szert havonta. Más 11.9MFtos lakás esetén az egy lakásból tud kihozni kb. 50EFt/hót.

Érdemes meggondolni! A ház a IX.kerületben az Üllői-Lenhossék saroknál található, 1910körül épült tégla társasaház félemeletén.

Budaörsi Bevásárlóközpont egyik épülete

#172396 Hathor

Kollégáimmal együtt áruljuk az alábbi ingatlant, azért rakom be, mert tudom, hogy vannak itt olyanok, akik tudnak kapcsolatokat ilyen ingatlanokra is.

Budaörs, Bevásárlóközpontban önálló épület eladó!

Az M1-M7 bevezetőjénél lévő nagy bevásárlóközpont egyikét szeretnénk eladni. Az épület önálló, szabadon álló építmény, közigazgatásilag Budaörs területéhez tartozik.

Típus:egyéb üzlethelyiség

Vételár: 1 250 M Ft

Alapterület: 6068 m²

telek: 6068 m2

beépített terület: 2900 m2

bruttó szintterület: 5880 m2

építés ideje: 1997

összközműves

Ára 5 millió euró + Áfa

József Körút korrekt áron!

#171463 Hathor

sziasztok!

Ma megnéztem ezt a József körúti öröklakást!

Ha valakit érdekel fix 12.5MFT.. leges leges leg utolsó áron megvehető.

József körút, 82nm, III.emelet, József körútra néző, 2+1szobás, külön fürdő, kamra, fürdős, gáz-héra fűtéses örklakás. Én 2+2szobás lakást csinálnék belőle. A lakás közepes, de inkább felújítandó állapotú.

Piaci ára 15-17MFT., most 12.5MFt

Holnap nem leszek ha kerestek.priviben lehet üzit hagyni

Újlipótvárosi Üzlehelység jó áron!

#171462 Hathor

Szerintem ez az ajánlatunk sem rossz. Vannak itt üzlethelységes kollégák, azért rakom be:

EladóXIII. Újlipótvárosban, a Tátra utca körúthoz közelebb eső részén egy tulajdoni lapon, de két bejárattal két (egymás tükörképe) üzlethelyiség, összesen 168nm.en

Világos, szép üzlet.

TULAJDONJOG Irányár: 25M Ft (140e Ft/nm)

Kicsit alkudható!

Havi 200EFt/hó körül /üzlet kiadható jó tevékenységre.

Re: nincs cím

#171424 Hathor Előzmény: #170586

Szia Danih!

Ide is berakom Neked az ajánlatunkat, ami szerintem elég korrekt, hátha mást is érdekel, mert bérlő tovább bérelné a lakást és szerintem megfelelő az ár érték arány:

XI. Műegyetemnél, a csendes Kruspér utcában 2 külön bejáratú szobás+cselédszobás, 70 nm-es, konvektoros fűtésű lakás akár

bérlővel együtt eladó.

Irányára: 14 M Ft

#170927 Bull1Bear Előzmény: #170920

pana, szoli, gyógyszertár és oti (nincs már ott, csak bérli, kinőtte!)

talán azért drága itt a ketyó, mert ez mindíg pénzt hoz a háznak, nem keveset

és ez így marad míg áll a ház.

szerintem még így is tul van árazva!

#170920 Hathor Előzmény: #170917

Hát ha így van az korrekt. Sokat nyom a panasonic bolt a háznak gondolom :)

Ma ajánlottak egy lakást nekem egy villamos megállóval arrébb a körúton, 85nm, III.emelet, utcai, 2.5szoba 12.9MFt-ért

#170901 Hathor Előzmény: #170898

És ebben a házban távfűtés van az lemaradt. Jól tudom? :)

Ja látom ott van. 8.000Ft fűtéssel? Az nem rossz.

#170898 Bull1Bear Előzmény: #170552

Hali!

Barátom árulja: Üllői u. LOTTO ház, Ip. müv. muzeum mellett, 4. em, 53 nm, lift, házfelügyelő, tégla ép., a házban lévő üzletek a tulajoké.

Közös költség 8.000/hó FŰTÉSSEL!!!

16M-ért árulja, szerintem 15-ért odaadja.