a teremgarázs elkelt...
Hát miért nem szólsz??
Ezért csak pesten kapsz.
XV-XVI-XVII-XVIII-XIX.kerben.
Melyik jöhet szóba?
Írj priviben egy keresési szöveget, telek méret, ház méret, szobák száma, állapot, egyéb feltételek.
Azt hittem, hogy könnyebb lesz Bp-en 20-25M körül családi házat találni.
Esetleg tudna valaki segíteni?
Előre is köszi
Jó állapotú 21 m²-es üzlet eladó Szent Benedek u. - Fót
5 490 000 Ft
http://www.expressz.hu/ingatlan/ipari/uzlet/hirdetes-4714869/
Bp. XVI. ker. Hangulat utcában családi ház eladó.
Részleteket pü -ben.
Ha valaki jó helyen szeretne vállalkozni:
Felújított 188 m²-es üzlet eladó Központi részen - Solymár
http://www.expressz.hu/ingatlan/ipari/uzlet/hirdetes-14873884/
Berakom ezt az ajánlatomat is, mert kisbüfinek szerintem nem rossz ajánlat, főleg, hogy 3lakás együtt, de egy hrsz-en 11.9MFT és darabja termel 40EFT/hót. Esetlag Danih?? Haveroknak ki lehetne adni két lakást belőle és még pénz is marad, meg bevétel is ;-))
És Gábor???
A lakás eladás alatt a tulaj által, csak hiteles a vevő és neki előbb kellene biztos készpénzes vevő, mint bizonytalan hiteles. Íme:
FIGYELEM! HÁROM KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKÁS, EGY HRSZ.-EN TRIPLA KOMFORTTAL, A IX.KERBEN ELADÓ 11.9MFT-ÉRT ÖSSZESEN! A HÁROM LAKÁS KIADHATÓ EGYENKÉNT!
FIGYELEM BEFEKTETŐKNEK!
IX.kerületben a Lenhossék utcában eladó 72nm-es, három garzonból álló, egyenként 25nm.körüli lakásokból álló lakás egy befektetésként!
A lakások földszinti elhelyzkedésűek, viszonylag könnyen kiadható garzonokból áll, amelyek teljesen felszereltek! Minden garzonnak van új ajtaja, ablaka, gázkonvektora, zuhanyzója, wc-je.
Ne bajlodjon több lakással! Itt ha kiadja a három lakást külön 40EFT körül, akkor így 120E/hó bevételre tesz szert havonta. Más 11.9MFtos lakás esetén az egy lakásból tud kihozni kb. 50EFt/hót.
Érdemes meggondolni! A ház a IX.kerületben az Üllői-Lenhossék saroknál található, 1910körül épült tégla társasaház félemeletén.
Kollégáimmal együtt áruljuk az alábbi ingatlant, azért rakom be, mert tudom, hogy vannak itt olyanok, akik tudnak kapcsolatokat ilyen ingatlanokra is.
Budaörs, Bevásárlóközpontban önálló épület eladó!
Az M1-M7 bevezetőjénél lévő nagy bevásárlóközpont egyikét szeretnénk eladni. Az épület önálló, szabadon álló építmény, közigazgatásilag Budaörs területéhez tartozik.
Típus:egyéb üzlethelyiség
Vételár: 1 250 M Ft
Alapterület: 6068 m²
telek: 6068 m2
beépített terület: 2900 m2
bruttó szintterület: 5880 m2
építés ideje: 1997
összközműves
Ára 5 millió euró + Áfa
sziasztok!
Ma megnéztem ezt a József körúti öröklakást!
Ha valakit érdekel fix 12.5MFT.. leges leges leg utolsó áron megvehető.
József körút, 82nm, III.emelet, József körútra néző, 2+1szobás, külön fürdő, kamra, fürdős, gáz-héra fűtéses örklakás. Én 2+2szobás lakást csinálnék belőle. A lakás közepes, de inkább felújítandó állapotú.
Piaci ára 15-17MFT., most 12.5MFt
Holnap nem leszek ha kerestek.priviben lehet üzit hagyni
Szerintem ez az ajánlatunk sem rossz. Vannak itt üzlethelységes kollégák, azért rakom be:
EladóXIII. Újlipótvárosban, a Tátra utca körúthoz közelebb eső részén egy tulajdoni lapon, de két bejárattal két (egymás tükörképe) üzlethelyiség, összesen 168nm.en
Világos, szép üzlet.
TULAJDONJOG Irányár: 25M Ft (140e Ft/nm)
Kicsit alkudható!
Havi 200EFt/hó körül /üzlet kiadható jó tevékenységre.
Szia Danih!
Ide is berakom Neked az ajánlatunkat, ami szerintem elég korrekt, hátha mást is érdekel, mert bérlő tovább bérelné a lakást és szerintem megfelelő az ár érték arány:
XI. Műegyetemnél, a csendes Kruspér utcában 2 külön bejáratú szobás+cselédszobás, 70 nm-es, konvektoros fűtésű lakás akár
bérlővel együtt eladó.
Irányára: 14 M Ft
pana, szoli, gyógyszertár és oti (nincs már ott, csak bérli, kinőtte!)
talán azért drága itt a ketyó, mert ez mindíg pénzt hoz a háznak, nem keveset
és ez így marad míg áll a ház.
szerintem még így is tul van árazva!
Hát ha így van az korrekt. Sokat nyom a panasonic bolt a háznak gondolom :)
Ma ajánlottak egy lakást nekem egy villamos megállóval arrébb a körúton, 85nm, III.emelet, utcai, 2.5szoba 12.9MFt-ért
fűtés: ház-központi és benne van a vízdíj(hideg) is
És ebben a házban távfűtés van az lemaradt. Jól tudom? :)
Ja látom ott van. 8.000Ft fűtéssel? Az nem rossz.