Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: gl

#171089 BudFox Előzmény: #171054

forgalom nulla...SP is egyhelyben toporog...ez inkább shortos, mint longos..

Egon kitörést vár..úgyhogy most már 100 % hogy esni fogunk :)

#171052 BudFox Előzmény: #171051

Persze .-)) PDA -nak bemondod a tuti tippeket..ő meg megrakja a téteket :D a pénzt a lakására kéretik vinni :-))

#171029 BudFox Előzmény: #171019

igen..elindultam :)) shortttal .-))

teljesült is.. és ha nap végén a legkisebb turpisságot is meglátom máris megy rá a long :-))

#170995 BudFox Előzmény: #170906

Hello mindenki..

PDA valóban kicsit más a program felülete mint az Ersteé, de meg lehet szokni..bróker megmutatta demóban hogy kell longot nyitni, zárni, rá egy shortot..stb...

na mindjárt ki is próbálom... :-)))

#170989 kerikoma Előzmény: #170982

Tudom, hogy 18-ra gondoltad, de láttam, hogy többen is lecserélték, gondoltam én is megteszem, mert nagyon ötletes dolgot találtál ki és tetszik is na:-)

Szerintem 14.30-ig itt elszórakozunk.... Ha látok jó lehetőséget akkor kiszállok és abba hogyok idénre mindenféle kereskedést. Nem látok már nagy durranást semmibe.....

Ettől függetlenül még bármi is lehet:-)

#170982 _pda_ Előzmény: #170978

:)) CSAK 1 napra, 18.-ra gondoltam de Te tudod, motorozni most úgysem ildomos :DD

én kiraktam tegnap 910-en a, két 600 körüli longomat

1 maradt 21150-ről, meg 3 short

#170978 kerikoma Előzmény: #170945

Szijjasztok!!

Sikerült avatart cserélnem, meghagyom 18-ig:-)

Tegnapi longom nem zártam, lehet megbánom, de még az adatokat megvárom du-ig. Stopp keményen berakva. Tegnap túl szűk volt és le is szúrt 860-ig. Már hányszor megszivatott ez nem igaz, de még mindig jobb mint egy nagy esésbe beragadni....

gl

#170973 Waszeitung

Tavaly milyet kt-val volt a hati dec.vége - jan.eleje magasságában?

Én vmi 1000 körüli emlékszem...

#170945 _pda_ Előzmény: #170933

"Szerdán Fed kamatdöntő. gondolom marad a kamat.. lefele szerencsére nincs tér, de lehet képesek lesznek -1%ra csökkenteni :))) "

ez jó, csak most esett le a pihetantusz :DD

ászia nem annyira virgonc eddig, mehetnénk kicsit le

#170944 _pda_ Előzmény: #170933

volt egy nagyobb adag shortom, azzal buktam el idén azt a részt, h bementem 1 guriga alá

aztóta van az 1 kontis technika de csak felfelé megyünk egyfolytába

mind1, majd jövőre ;-)

#170943 _pda_ Előzmény: #170932

kb

én is megfogadtam amikor volt 400 otp-m valami vicces árról, h rá sem nézek 5K-ig de kidobtam 2900-en remegő kézzel

pedig ma legalább 0-n lennék

sajnos nem a chartot nézte az ember, hanem a folyamatos károgást olvasta

mentségére szóljon mindenkinek, h ilyen piacot aszem kevesen éltek meg

szerencsére nem vagyok magam alatt, bizom a jobb folytatásban és igyekszem jobban értékelni a dolgokat

#170935 Hathor Előzmény: #170934

Minden esetre talán többet láttam, tapasztaltam mint akkor :)

akkor nem is tudtam, hogy támasz ellenállás szintek vannak, kb.

volt egy éves bear, közel egy éves Bika, majd csak észreveszünk valamit, ha elindul valamerre és ész nélkül veszik, adják az alapok.

#170934 Robag Előzmény: #170933

Egyébként, ha el is jön a várva várt lefelé trended, az sem lesz egyértelműbb, mint ez a tavasz óta tartó emelkedő trend. A shortot sem lesz könnyű végigülni lefelé, mert ott is állandóan elbizonytalanít majd a piac.

#170933 Hathor Előzmény: #170930

Hogy a bánatban csinálod 1kontikkal?

Nekem meg túl sok a száma azért nem csinálok semmit ezen a mesterséges piacon :)

hogy dőlne rájuk a Fehér ház.

Én is nagyot csalódtam magamban a kimaradás miatt :)

De ezzel vagyunk így páran.

Soros bácsi ügyes volt, jókor lépett, nem vagyok képes elbukni a zsémet sem a hatására :)

Szerdán Fed kamatdöntő. gondolom marad a kamat.. lefele szerencsére nincs tér, de lehet képesek lesznek -1%ra csökkenteni :)))

#170932 Robag Előzmény: #170926

Utólag könnyű felismerni az évszázad bikáját. :) Tavasszal be kellett volna vásárolni bux hatiból, tartani, és néha hozzáveszegetni még az elszámolt haszonból. Már el is adnám a javát, a többire meg laza stoppot tennék, és rá se néznék a tőzsdére az ünnepek végéig.

De ugye állandóan a beesést vártuk. Ez van.