természetes ;-)
egy feltétellel, 18-án minden érintett, 1 napra a sajátját használja a fórumon
ha belefér ennyi poén :))
természetes ;-)
egy feltétellel, 18-án minden érintett, 1 napra a sajátját használja a fórumon
ha belefér ennyi poén :))
ha beleegyezel, feltenném iwiwre és facebookra is a képet :)
Na jó, ezt a megbicsaklást felhasználva én is 'átkötöttem' a kemény 1 konti longomat az újra.
Ez a múltkori struccos longom volt, amit néhány perccel egy 200 pontos zuhé előtt sikerült vennem, 20800 körül. Azért csak elment pluszban 933-on. :)
Ui: Furcsa érzés 21713-on (új) hatit venni. :)
Kemény 834 darabos átkötés megint. Az új hati mai eddigi forgalmának ez több mint az egyharmada.
Azt gondoltam hogy a múlt hetet egyes napjait nem lehet alulmúlni történésügyileg...tévedtem :D
látom izgalom a tetőfokán :))
Úgy dereng nekem, hogy már pénteken is voltak ilyen előző napi zárón kötött tételek. Csodálkoztam is az ugrálós charton nagyon.
Igen, az elsőnél azt hittem, hogy kaptam még a pakkhoz, de nem. Átkötések sztem is a 1012-be. Kötéslista alapján másodpercre pontosan ott van mind a kettőbe.
wazzzzzzzzzz, faguriga legyek ha értem ezt az átkötés történetet
most akkor lehet?
mit, hova?
:(((((
majd este ápdételem a tablót, megvannak a mézes sütik névreszólóan ;-)
Érdekesek ezek a folyamatos 20761es átkötések miközben 20950től fel van 50-100vevő
CSalódni fogsz.. :))
annyi mindent tudnék írni, hogy bele sem kezdtem :)
Longomat lezártam, sztem fel is függesztem az idei kereskedésemet. (túl sok vizsgám van és elvonja a figyelmet)
De azért még veletek tartok a végsőkig. :-D
szerk.: Mindenesetre 22k-ra beálltam eladásra 1012-ben
nem szomorkodom..dehogy :D azt se tudom hol állunk..megyek a Questorba :d
Jaaaj. :-))
Köszönjük szépen..nagy megtiszteltetés hogy még sütikre is rákerült a fórumosok színe -java :-))
Sziasztok!
Először is pda köszönöm én is a képet, nagyon király !! :-)
Hétvégén nem volt időm gépezni, de látom dubajt megmentették első fordulóra és minden happy!
Pénteken zártam a pozik 75 %-át, a fennmaradót szerintem hamarosan fogom. Na megyek megnézem a napi tipp topicot:)