Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Plus500 trader

Re: nincs cím

#170411 monadi Előzmény: #170410

A spred értéke és nagysága mindig változik pozi nyitáskor azonnal becsengeted adó+nyeresége a +500nak........ ebből élnek ha buksz ha nyersz!

valódival egész más kereskedni!!!.....de ez az ember pszhiológiája.nem a+500 tehet róla ha kiborulsz. ha csak számokat látsz benne király vagy

lehet bukni !!!!

De ha szerencséd van nyerni is!

#170410 monadi Előzmény: #170408

A tőkevédő veszteséges zárást mindig húzd utánna ha már jócskán pozitív!

#170409 monadi Előzmény: #170408

A tőkevédő veszteséges zárást mindig húzd utánna ha már jócskán pozitív!

#170408 Anasterian Előzmény: #170383

természetesen nem csak nyerni lehet vele. Én például egy másfél hónappal ezelöt a demo pénből vettem eurót és aranyat, majd sikerült feltornásznom a demo számlám értékét 4 és fél milió forintra. Nem zártam a pozícióimat, és most mikor már késő volt, összesen 300 ezer maradt a demo számlámon =)

És egy harmadik kérdés: …

#170407 Anasterian

És egy harmadik kérdés:

3. a Plus500 spread díjairól semmilyen információt nem találtam. Hol van ez feltüntetve?

két kérdés

#170406 Anasterian

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem a plus500-al kapcsolatban, remélem valaki megtudja őket válaszolni. =)

Nos, játszottam egy ideig demo számlával és most szeretnék feltolni rá valós pénzt.

A kérdésem a következőek:

1. Végignéztem a hivatalos oldalon található bemutató videokat. Ott a fizetési opciónál először a személy adatait kérik. Én pedig úgy láttam a programban, hogy egyből azt kérdezi meg a program, hogy honnan akarok pénzt átutalni. Mikor fogják kérni a részletesebb adataim? Nem szeretnék úgy feltölteni ide pénzt, hogy nem látom tisztán itt biztonságban van a pénzem.

2.A videóban több lehetőséget láttam a kereskedésre. Volt olasz,izraeli és holland részvény vásárlási lehetőség is. Ilyen miért nincsen a letölthető programban? Kivették volna azóta?

Eőre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

hello teljesen új vagyo…

#170383 Mojszi

hello

teljesen új vagyok itt a tözsdézést se vágom :-)

demo pénzel kereskedek a +500al és 1honap alatt 3.800.000.- ft-ot nyertem föleg olaj és földgázzal

azt szeretném kérdezni hogy mindenki nyer demo pénzel?

mert nekem ez kicsit gyanús

fontolgatom hogy betolok egy kis zsét de nem merem

de azért jó tudni hogy van rola egy forum

üdv

#170357 NightLord Előzmény: #170343

Én szándékosan hagytam kifutni :). Péntek reggel és szombat este között nem voltam gépközelben, zárni meg nem akartam péntek reggel, mert ugyis tartani akarom a pozit hosszabbra.

#170349 lackok Előzmény: #170346

Én se bírom ki, pedig a Rosé borok már jobban érdekelnek így évvége felé..:))

#170346 Rowan Előzmény: #170344

"Szent Kaki" :)))

azt hiszem, túl sok pelenkát látsz mostanában :DD

erősen gondolkodom, hogy az év hátralévő részére talonba teszem a tőzsdét :)

inkább a karácsonyi készülődésre koncentrálok

áááá, úgysem bírom ki :)))

#170344 lackok Előzmény: #170328

Igazából jól is jártunk, mert holnap Szent Kaki, hogy magasabbról tudod újra nyitni. Usa ugyanis elég felhúzva zárt...:)

#170328 Rowan Előzmény: #170322

hmmmm...

tényleg

csak nem figyeltük

most már 2010/03/14 12:00 kifutású lesz

#170325 lackok Előzmény: #170322

Amúgy ennek szellemében elég korrekt kis cég így ez nekem. Mindenről kapok visszaigazolást, Stop-ok működnek, elszámolás eddig korrekt...stb...

Egyenlőre nincs rá panasz és nagyságrendekkel korrektebb itt nyitni pozit mint certifikátban. Úgy tünik a certiket most már örökre hanyagolni fogom a régebben emlitett több millió negatív tényező miatt.

Re: Arany Short

#170323 Trader80 Előzmény: #170307

.... ha valaki esetleg a Plus500-on aranyba utazik.

Tudod, úgy mint a reklámba a Kárló vagy ki :)))) néééézd, mutatooom.

#170322 NightLord Előzmény: #170285

Gyerekek, az instrumentumok részletes leírásánál kerek perec szerepelt a kifutás napja, CAC-nál konkrétan tudom, hogy ott volt a december 13. Ezt azért érdemes mindig megnézni : ) Nekem is most zárták a pozit, de nem érdekes, holnap reggel 8-kor újra lehet kötni.

day trade

#170289 kamerlau

még jó hogy én csak napon belüli kereskedéseket csináltam eddig:) Már attól is paráztam mikor kb 20 órán keresztül benne voltam egy short-ban:)

Arany Short

#170287 Trader80

Srácok, ha valaki nagyot akar szakítani a napokban az árutőzsdén, akkor ajánlom, hogy

sasoljátok meg az arany árfolyamát.

Szerintem 970-ig is visszajöhet, tehát Short.

Persze semmi sem biztos :)))))