Nálam minden OK!
Szvsz a tűzfalad szivat téged
fxproba nem enged be, titeket sem?
azt irja nem valaszol a webhely
ugy tunik a szerda nem mumus tobbe, mert atkoltozott hetfore....:) mar a 3. hetfon benazok.... ez egy vandorlo mumus.:)
(+ elmegy a net, limit bevitelekor azt irja nincs kapcsolat, holott mennek az arfolyamok, masnak is csinal ilyet vagy csak engem nem enged tredelni?)
Jó reggelt mindenkinek.
Na ezt szeretjük. Pénteki eurusd vétel követő stoppal reggel 0-ban zárt. A célára meg 1700 lett volna (bekere meg 1611 volt).
11kor mar van jelentosege.....akkor engedik be a tobbseget....en hangulatjelzesre hasznalom legfokepp....
Melyik platformmal lehet könyvet is látni és már ilyenkor kereskedni? Amúgy mikor nyitnak a devizák?
Ennek ilyenkor nem sok jelentősége van. GBP/JPY-nél pl, jelenleg egy bid és ask ajánlat van 1500K-val, 122,609 és 144,931.
Egyébként, ha ezt figyelemmel követed a GBP/USD és a GBP/JPY 5 percesen réssel nyitott lefelé.:)
elmentem ..2nap termése...már látom mi ez ...rv -k ennyire nem brutálisak most....
És kezdőként mindig csak trendirányba, soha ne játssz korrekcióra, hanem várd meg az esetleges korrekciót, és ott lépj be.
köszi
,rv-kel próbálom kompenzálni de jobban szed le ez...
Veszélyes tartogatni a forexben a pozit. Ha ellened fordul a piac mindig zárj, mert nagy bukó lehet belőle. Bár nem tudom milyen mennyiséggel csinálod. Nem mondom, hogy nem lesz felfelé kör, de nem tudhatod. Az USD/CAD ellentétesen mozog vele általában, de kezdőnek nem ajánlom.