shortolok
fxpro nem enged zarni se stopot bevinni, csak 3-4-re, azt irja nincs kapcoslat, holott arfolyamok jonnek, es balra lent is jo a kapcsolat allapota.....
ez szemetseg....
[CABLE] gaining across the board in Asia/Pac, with Gbp/Usd rising back above the 1.6300 handle to 1.6321 on EBS. No major flows cited, with the market just looking as though it had been caught short after the pair was initially sold down around 20 pips to as low as 1.6260 on wild market Friday rumours of a Moody's downgrade. A subsequent assurance from a Moody's official that the rating agency has no plans to downgrade the US and UK's ratings now, and will wait till after the effects on the recession; has lead to the short covering moves; with Gbp/Yen notably over 100 pips higher on the day. Thin conditions otherwise prevail, with market merely readjusting its positions. 1.6250/40 proving firm support whilst offers touted up at 1.6330.
Kell a bónusz a Moody'nak is....... nem kommentelném
1,483-ig jöhet vissza napon belül szerintem max naposon viszont még van helye lefelé
eléggé markánsan beszükült az eur eusd óráson mindegy merre megy nagyot fog szólni
Én továbbra is tartom, hogy a long lesz a jó irány még mindig, de csak szigorúan korri erejéig!
mai események tükrében akár 1,4810-t is elképzelhetőnek tartok intradayben eur usd-ben, de nap végére mindenkép minuszban fog (kellene sztem) zárnia
amúgy én is ::-)
Bár titkon a forint miatt bízom benne.
Nekünk fontos az erős huf :-)
hmm csak itt mikor már egy ideje nincs magasabb csúcs és mindig a támaszokig ütik vissza??? szerintem meg kell próbálni 440-ről ujabb
nincs mit.
Látom amcsik folytatják szokásos játékukat, minden 0 esést max 1-2 napon belül megvesznek. Nem mertem most erre játszani, gondoltam hátha most vmi újat mutatnak, hiba volt. :D
11200 majd talán ott.
Na de nem károgok, lehet a végét beejtik, bár szvsz idén meg lesz a 11200 (dji)
Mondtam, hogy ma long irány lesz devizában a k.... anyjukat