Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#169774 Waszeitung Előzmény: #169773

Jó reggelt,Te egy fokkal jobb vagy mint Bud,ha Ő utazik akkor 1-2e pontot emelkedünk,Nálad ez annyi hogy nem mentünk felfelé :D

Tegnap is lett volna lehetőségünk menni 21e fel,de nem jött össze......

na jó reggelt, újra itth…

#169773 Csokigyáros

na jó reggelt, újra itthon!

többet vártam tőletek... még 20k alá se tudtátok benyomni ezalatt a pár nap alatt.. :)

Re: hati átkötés

#169725 kelvin Előzmény: #169724

Amcsi sem örömködtek annyira, de esni sem tudtak.

Ázsia lehet irányadó holnapra.

Jó éjt mindenkinek!

#169724 kelvin Előzmény: #169697

Azt én sem mondtam, hogy nekem mindig sikerül, nekem is voltak (és valószínű leszenek is) rossz poziaim és gondolataim, de túl kell esni rajtuk.

Pénzégetésről annyit, hogy a mostani piac ideális rá főleg ha ki be urgáltatnak

Előre kell olvasni mi az ellenállás és mi a támasz

Írd le post it-re és ragaszd a monitor aljára

Beválik :-D

Ha bármelyiket töri 50 ponttal doni szoktam

#169710 _pda_ Előzmény: #169697

"Csak az a baj, hogy néha támaszon dobom longot és pont az ellenálláson veszem vissza a shortot.."

nem is tudtam, h egy zenekarban játszunk :))

holnap átlendülhetnénk lefelé a 460-on

#169709 _pda_ Előzmény: #169695

csorognak le, ha ez marad a trend zárásig az jó, főleg ha holnap is ez a műsor

a hetes gyertya is piros, görbüljön a bajusz :))

#169697 kerikoma Előzmény: #169692

Én sem féltem, és nem is félek veszteséget dobni, ha látom, hogy rossz irányba állok. Csak az a baj, hogy néha támaszon dobom longot és pont az ellenálláson veszem vissza a shortot..

De ezen a piacon pont az van,hogy mindkettőn átmennek, mint kés a vajon. Lehet rosszul fogalmazok, de néha le vagyok kenődve és bizonytalanodva, főleg még a égetem a számlámról a lóvét....

2010-be remélem jobb kedvem lesz:-)

#169696 kelvin Előzmény: #169694

Igen rendben van, de ha trend van akkor irányába kell állni. Igaz ez fő illetve altrendekre is.

Megértem, ha valaki elhiszi hogy működik, én csak azt mondom, ha trend van és elkaptad, felesleges fordított pozit felvenni. Irányt kell megtalálni, a profitot meg keményen védeni. Ha nem jön össze nem keseregni, meg reménykedni kell, hanem cselekedni.

#169695 kelvin Előzmény: #169692

Amcsikban semmi erő, se le se fel.

Zárásra lehet észbe kapnak és eldöntik végre.

Bár olaj és arany is egyhelyben topog

#169694 _pda_ Előzmény: #169692

látni kell, h trend van-e, illetve sávozás szvsz

a szembe kötéssel kapcsolatban, ezért tettem át a zsetont a quaestorhoz, mert nem kell 2 számlán veszkődni

ráadásul a készlet kezelésnél akár darabra megadhatod az adott pakkból, h mennyit szeretnél zárni belőle

kár, h a petiben ezt nem lehet megtenni :((

#169692 kelvin Előzmény: #169681

Én megpróbáltam de nekem nem jött be

Sok fedezetet lefog mindkét számládról, közben veszel ezt is azt is, de csak keveset tudsz mert a többi lé le van kötve.

Ha olyan papírt veszel fedezete 0 (pl RFV)

Másik meg ha a volatilitás nagy akkor el sem tudod dönteni, hogy mi a helyes irány.

Összességében az egyik irány mellé kell letenni a voksod, sztem, és ha nem jön össze akkor kivágni és irányba állni. Érdemesebb kisebb poziból indulni és irányban bővíteni.(akár 2X,3X)

Nekem ez bejött. Ha valaki fél kivágni a veszteséges pozit, és reménykedik azt megette a fene.

#169690 _pda_ Előzmény: #169687

"És senki ne mondja, hogy a más kárán lehet tanulni.., csakis a sajátunkon lehet, ez tuti... "

jahh, lásd ezt a hülye hati átkötést

nem tudom ki mire gondolt ezzel kapcsolatban de alapvetően nem úgy működik, ahogy én gondoltam

#169687 kerikoma Előzmény: #169686

Ugyanezt érzem én is, és van pár elképzelésem a 2010-ről. Ez az év a elment a pénzégetésre, de nagyon bízom benne, hogy ez jó befektetés volt a tanulásra...

Talán visszahozom lassacsakán...

És senki ne mondja, hogy a más kárán lehet tanulni.., csakis a sajátunkon lehet, ez tuti...

#169686 _pda_ Előzmény: #169684

tavaly kapkodtam azért buktam, idén megfogadtam, h türelmes leszek és csak ezért vannak egy kontik, persze ezzel is szép bukót hoztam össze

közben volt egy pár tucat kötésem, log-short vegyesen, uh valamicskét összekapirgáltam

próbálom elemzni a hibáimat, pl az olyanokat, h atom támaszon miért nem raktam ki a shortokat minimál bukóval, illetve rá kellett volna nyitni ugyan annyi longot és várni egy kicsit, h merre mozdul a piac

ezt a sávot megjártuk párszor, lehetett volna nyerő is a vége, sajnos túl nagy jelentősséget tulajdonítottam egon 18500-as víziójának

iszonyú volatilis a piac, napi szinten 600 pontos elmozdulások oda-vissza

szóval, türelem, önelemzés, chart nézegetés

ez volt idén

#169684 kerikoma Előzmény: #169682

Igen néztem, és le a kalappal, hogy így bírod.... Én már nem vagyok ennyire türelmes, habár kezdek javulni, csak az a baj, hogy minél jobban csökken az egyenleg, annál jobban szeretné az ember visszahozni...

Na ez a nagyon nehéz......

#169682 _pda_ Előzmény: #169681

tegnap beírtam a pozijaimat

elég türelmes voltam a 14XXX alj után a short nyitásokkal, mégsem jött össze

pedig 2000 pontokat hagytam közötte

#169681 kerikoma Előzmény: #169677

Hát ez az év ment a lecsóba az már biztos, de Bud verziója nekem is zavaros egy kicsit, de ha nem jön be neki, akkor azt tudni fogjuk szerintem.

Usákia nem hagyja magát, és én osztom Ricsi véleményét, hogy utoljára neki megyünk a 21K-nak....

Gondolom én..........

#169677 _pda_ Előzmény: #169673

én most próbálgatom, kevés sikerrel :)

majd a 1012-ben bekeresünk Buddal ez az év ment a lecsóba, egon sokszor kiáltott shortot és én rendre beszívtam a meglátásait

szerintem erőssen shortos beállítottságú