A vágy- és rémálmaimról már írtam :)), a realitás szerintem most a max 5-10 forintos csapongások lekereskedése - ami nem nagyon megy :))
szerk: ráadásul egyre nagyobb fal épül 128-31 között...
A vágy- és rémálmaimról már írtam :)), a realitás szerintem most a max 5-10 forintos csapongások lekereskedése - ami nem nagyon megy :))
szerk: ráadásul egyre nagyobb fal épül 128-31 között...
Úgy látom, ma a 126-128 ingázás lesz a műsor.
1 hét múlva hati zárás. Én a helyükben tuti meghúznám még egyszer 1-2 (3, kéz a biliben:) ) napos limittel felfelé úgy, hogy jövő pénteken +15% legyen a vége.
Kidobott valaki 46k-t.
126-os támasz kicsit fogyott kb. 15k-val.
Ez olyan,mint amikor a kirakatot nézegeted !!!
Mivel,hogy nem lépsz be,ezért meg sem veszed !!! :::)))
azé csodálatos néz ki 130on a 260as puffi, de azért 126on rendesen épül a védőfal is
129en 1db-os kötés mu ha ha :D
Álom a 200, álom.
Talán jövőre, de idén nehéz elképzelni. Annál inkább sejtek egy rallyt a hati zárásra időzítve, majd kiderül.
Puffer bent van 130-on.
Kinek a pap, kinek a Pappné ...
:)
100
;)
A tegnapi 125-öst és a mai 126-ost viszem tovább, holnap péntek ideális nap egy kitörésre, hogy hétvégén mindenki a 200-ról álmodozhasson :))
öntenek 200k-t kapsz, de azt mondtad csak egy pillre, 100Ft jut oda örülni fogsz? :))) nem..
Tegnap is szóltam 123-nál....:)
http://kepfeltoltes.hu/view/091210/ECONET10_holnap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Dehogynem, ha öntenek egyet.
Mára akkor ennyi volt.
A reggeli kutyagumi nem nyert. Lehet, hogy bal lábbal kellett volna belelépnem. :)
attól, hogy leszúr még nem kapsz :)
Több mint 3 misi az, ha ő bevállalja és sikerül én megsüvegelem, más kérdés, hogy én ilyet nem játszanák, ennyire még én se forintozok :))