10400-ról dow short
több munkanélküli jobb külker mérleg
474 lett az uj .........
-32,9 lett az uj érték
adat miatt kis pluszban zárva a pozi!
utána majd meglátjuk h merre tovább
munkanélküliségi adatoknak ugy látom a kedves elemzők kissé most többet mondtak mint eddig tehát elképzelhető egy jó adat
az lehet, de előtte meg kéne pattania, és nem vagyok mohó... :)
A napos 23-as fibón eddig simán átgyalogolt oda-vissza, a hetes 50-es fibó fordította meg eddig.
Ha BoE nem kavar be jó lesz az, de akkor szerintem lefelé tolja meg a bollit és 140 alá megy.
1,48-aztán 1,46 muszály korrizniza, és szvsz szép lassan realizálnak, nem lehet hirtelen dönteni, mert akkor összeesik minden (tőzsdék, kisbüfik) szvsz
Ha így maradna sem lenne baj, mert bolli tetőn adni alján venni, többet lehetne keresni, mint egy trendelő piacon. Én szeretem a sávozó piacot, csak ez valahogy altatásnak tűnik nekem.:)
A GBP/JPY tegnap reggel óta sávozik, ha 30 percesen megnézed.:) Ilyen is rég volt, hogy a stochastic hullámai "szép egyenletesek".:)
:)))
nagyon szívatós most a piac!
ahogy az 1,48 úgy az 1,46-is benne van!
majd tarot kártyán megjósoljuk :)
hát egyetértek veled engem is kiszedtek a longjaimból.... most csak lesek és várom a BOE okosságot
Csak jó lett a long mondtam én, és tuti neki megy a 48-nak.
Hogy száradna le a reggeli köcsögnek a keze aki visszanyomta 47 alá, remélem tifuszt fog kapni, a k...... a...át
Én is, meg pokerezek, inkább, most még az is kiszámíthatóbb
FX
Daily stance
Comment
EURUSD
-
Prefer short side below 1.4760/80. Key support at 1.4670 area, then not much until <1.4500.
USDJPY
0/+
Beware large range. Interested in strategic long, but only at good price (low 87.00’s perhaps).
EURJPY
0/-
Short rallies for a try below 128.75 low. Strong bunds market is key for further JPY strength.
GBPUSD
-
Sell ahead of 1.6300, looking for eventual 1.60 test. 55-day MA is at 1.6375 area.
AUDUSD
0/-
Still prefer to be short here if risk aversion comes back on. 0.9180 area is first key resistance.