SNB nt hawkish with inflation in line sub target. Still defends CHF, so buying sub 1.5085-70 EURCHF is back on radar.
SNB nt hawkish with inflation in line sub target. Still defends CHF, so buying sub 1.5085-70 EURCHF is back on radar.
snb keeps rates on hold targeting 0.25% this is largely expected no surprise there at all SNB keeps 3m Libor target rate unchanged at 0.00-0.75%, says aims for 0.25%. $CHF 1.0280, EURCHF 1.5115 SNB to cease bond purchases
8:32:15
the interesting bit going forward will be the inflation forecast and the accompanying statement. SNB says to counter a excessive rise in the CHF vs EUR decisively. Says sees 2010 GDP growth at 0-1%, sees 2010 inflation at 0.5% vs previous forecast of 0.6%. (Reuters) snb keeps the line in place whereby they are to counter any excessive chf strengthening no surprise there either.
A reggeli kitépés után én sem gondoltam volna hogy ez lesz.
Engem is kistopoltak feleslegesen :-(
Mindenesetre, amig az 1,47 nem esik el addig támaszként adhat némi támpontot.
ill. 466 környéke .
Én vissza várnám még 48 környékére korri szinten
fontjen fontdollár longocskák nem tudom h sikerült ez most :)
Az APEH hogy a rákba szerez erről tudomást egyáltalán? Csak volt annyi esze a gyereknek, hogy ne hazai brókercégnél devizázzon...
Már csak az adó miatt is!
jövőre jobb lesz!
Hallottam olyan egyetemistáról ki a nagy szakadásban 500K.ból csinált 10millkát, de azóta mindent elbukott, de az APEH tartja a markát az Őt megillető 2millióra! :(
Szerencsétlen az emelkedést is végig shortolta!
csak vigyázz, hogy nehogy megégesd magad,
mert könnyen a visszájára fordulhat, tapasztalat :-(
long lesz a jó
csak a köcsögök záratták velem eurgbp miatt.
Jen ma is szívatós egyenlőre! Tegnap totál kiszámíthatatlan volt!