Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#169088 Kardj Előzmény: #169087

A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja, a Standard & Poor's nemrég - hatalmas globális piaci visszhangot kiváltó lépéssel - stabilról leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Nagy-Britannia lehetséges legjobb, "AAA" szintű szuverén besorolásának kilátását, arra a véleményére hivatkozva, hogy a jelenlegi költségvetési folyamatok mellett a brit nettó államadósság középtávon elérheti a GDP-érték 100 százalékát.

Darling a korábban vártnál is rosszabb idei költségvetési teljesítményt szerdai beszédében egyebek mellett annak tulajdonította, hogy a válság különösen súlyosan érintette a brit pénzügyi szektort, amely a társaságiadó-bevételeknek több mint a negyedét adja. A közfinanszírozás állapotán a bankszektornak nyújtott költségvetési támogatások is meglátszanak - tette hozzá a pénzügyminiszter.

Alig van 10.000K-ás egys…

#169080 Sanguis

Alig van 10.000K-ás egyszeri tétel a könyvben. Bár csak ötös mélységig látom. GBP/JPY.

#169058 lilia Előzmény: #168997

elkaptam a longot, nem volt idom beirni (dow, eurusd gbpusd audusd) 2-4 egysegekkel,meg 2 gbp es 1 aud fut

#168997 Kardj Előzmény: #168977

amcsi raktárkészletek a várt 0,6%-s csökkenés helyett 0,3-l nőttek a tendencia is fordul előtte 0,9-l csökkent

#168977 Kardj Előzmény: #168971

apa kezdőőődik apa kezdőőődik :D:D:

érdekes lesz ha a szegény orosz tavarisok elkezdik adni a valutát :D:D:D

#168971 Moiser Előzmény: #168966

Csak nem?

Pont mintha tegnap vizionaltam volna egbol potyogo spanyolokat (munkanelkuli helyzet se kispalya am naluuk) :)

Pozikat zartam, varom a 4oras felrangast...aztan kiderul... sz*patos szerda man megint...

#168970 Kardj Előzmény: #168966

lassan teritékre kerül UK is komolyabban .....

vkivel ugymond tesztelni kell a piacokat

#168966 Kardj Előzmény: #168947

Spanyolország is céltáblára került az S&P-nél

A Standard and Poor’s nemzetközi hitelminősítő Spanyolország szuverén adósság besorolásának kilátását az eddigi stabilról a leminősítést valószínűsítő negatívra változtatta. A hosszú lejáratú adósság besorolás „AA plusz” szintjét megerősítették.

Az S&P januárban minősítette le Spanyolországot, az akkori várakozásukkal ellentétben úgy látják most, hogy a spanyol államháztartás helyzete jelentősen romlott, és a gazdasági visszaesés is tovább tarthat, mint más országokban, a jelentős egyensúlytalanságok csökkentéséhez erősebb politikai akaratra lenne szükség.

#168943 Kardj Előzmény: #168937

hát mert nap mint nap el kell mondani a befektetőknak h van még ingyeee pénz...

befektető lásd Gs és tsi

#168937 Sanguis Előzmény: #168930

Ha ez igaz, akkor nagyobb ...., mint hittem.

Bár nem értem miért tennék, mert tudtommal minden rendbe, vége a válságnak.....

#168936 Kardj Előzmény: #168934

hmm (poziból ujfent) rem ez a fentebb ugyanis nem indokolja semmi a fölt a font esetében

#168934 kratya Előzmény: #168925

Tudom, de a reggeli nem esés miatt zártam, és hát bízom az usában, és hát nem vesztek semmit.

Ill. Fentebbről szeretném újra nyitni remélem