SAP?
:-D
Dehogy keves! Ma megvolt. Csak sajna nem 2szer, mert reggel nem szurt le a visszavetelig egybol.
igen...gépterem: tőzsde figyelés :) (volt, aztán most tanulok már)
800 az ellenallas 400 a tamasz. Uj savban van. Meglatjuk, mire mennek vele. Ez mar ev vegeig ilyen csapkodos fos lesz sztem.
én is csak a shortban hiszek most már, mert felfelé nem tudott menni. max berakom a stoppokat. én is régóta azt mondom, hogy januártól jöhet a korrekció, de rájöttem, hogy ha mégis hamarabb jön, nem akarok tétlenül ülni, ezért szépen gyűjtöm a pozikat, mert szvsz felfelé nincs erő
USA -ban most megint megpróbálják az egész piacot megvenni :-)) még utoljára ???
hatiban a záró szakaszban 818 kontraktus volt eladási oldalon..ez azért sejtet valamit..ma is brutál lekötöttek mindent...szeritntem holnap gap down, mert a KT 100 pont.
viszont ha ez a korrekció van most..akkor holnap is esni kéne..és hét végéig nem szabadna innen feljebb mennie már..hát meglátjuk.
Sztem is tamasz. Visszavettem zaro elott. Reggel, ha ressel nyit lefele, es 400 esik, adok ujra.
Longot nem merek.
Ez is egy spekuláció. Egyébként nem ez lesz, hanem ez van most. Ezért csapkodunk ennyire.
De régóta és de sokszor hallottam és mondtam én is ezt. De még nem várja mindenki ezt. Szvsz idén már nem jön.
/A hozzászólás írója jelenleg full cash-ben ül/
egon lúzer :DD
viszont ha Január elseje után mindenki esésre játszik, mert akkor már nem érdekes a befektetési alapoknak a jutalék..akkor egypár másmilyen nagybefektető még ezelőtt elkezdheti nagy mennyiségben eladni a papírjait..lehet hogy ez lesz most..
20400 magassága hatiban támasz ha jól gondolom,bár Otit nagyon adják...longot záróban vki?
Bud, ne áltasd magad, ezt is meg fogják venni. Nincs az az isten, aki idén még be tud indítani egy komolyabb esést. Látod, Egonnak sem sikerült... :-DDD
Anyjuk p***ajat, 1 HUFon mulott a visszavetel es 600 alatt ujra lehetett volna nyitni. Mivel jenki idiotak tamaszhoz ertek visszavetelen gondolkodom.