yes!
Ahogy a 13105-ős hozászolásban írtam is 144,75 környéke
yes!
Ahogy a 13105-ős hozászolásban írtam is 144,75 környéke
144,7 körül van a 38-as fibo, max azt vissza tesztelheti. H4-en ott az 55 napos is kicsivel alatta. Ha szignifikánsan átviszi akkor már longos lesz megint.
Szerintem vicc lesz ma és a hajnali, meg a reggeli eséseket meg fogják venni.
És szvsz a Tőzsdéket is megfogják húzni..
De H1-en mintha egy elliot lenne benne, ami szerint kijelölésre került az A pont 144-en, és elvileg 143-142,7 alá már nem szabad jönnie, majd durranás felfele 144 főlé, és ezzel ki is tőrt a csökkenő csatiból egy időre
Bár annyira nem vagyok elliot mágus de a hullámokat lehet látni.
A másik, H1-en bizony fordulós gyertya alakzat van most már
ok elhiszem meg reális is lehet egy korri egy esés után nem mondom de azért vissza 145 fölé aaz már a piac megcsúfolása lenne szerintem
Tegnap is talán beírtam, és panaszkodtam rá. 145,7 körülire, de ez nem biztos (beírás)
Reggel egy hirtelen ötlettől, meg a te szavaiddal a fülemben lezártam a shortomat 142,67-en.
Látszott, hogy nem akar még esni.
Akkor korri.
Egyenlőre H1 alatta van a stopom pont 142,7-en és ki vettem a kővetőt, hátha megviccelik az embereket.
Nem baj, már csak 1 egység van benne.
Na de nem is ez a lényeg, hanem, hogy 144,75, 145,65 benne lehet szvsz.
Meg látjuk, remélem igazam lesz
Nekem most az a bajom vele, hogy naposon rá fér a korri ez tény.
És ha kijőn H3 csökkenőjéből szignifikánsan akkor bizony 48 főlé kerekedhet :-(
DE most én fogok neked szurkolni, remélem vissza fogják tolni a csatiba, mert ez is egy elliot féleségnek néz ki.
Viszont ha nem sikerül nekik akkor csonka lehet ami repítheti.
Szurkolok!
Nem tudom, hogy segítek-e vele, de 4785, 4829, 4847 nálam ezek az ellenállások hosszabban nézve
juhé 100 ponttal megyek inkább :-)
Mekkora csattanó lehet ebből :-)
egy egység zárva 143,13.
Maradék 1 egység stopja 0-ban 142,696, és 50 ponttal megyek utánna
En is kicsit elsiettem, eredetileg 60ig vartam vissza nemi foleszurassal...(na nem vartam meg...ha nem kelek fel es hagyom a feltetelest jobb beszallom lett volna...jellemzo) :)
Mind1, vagy lejon az oras tetejerol, vagy sem, hamar kiderul most mar...
stop 0-ban again :-)
Azt nézném, hogy H1-en mintha egy elliot futott volna le a gbp jpy-ben és most csinálná az A pontot