Azért a letőrést vissza tesztelhetné velem :-)
yes :-)
4759 stop 0-ban, Fenti short tartva természetesn!!! :-))))))))
Tp 4798.
Ha kiüt nem szállok vissza :-)
:-) köszi
Longom 2 lottal ment profit védő bent, már csak 0,5 lot van, húúú
a Zab szem a seggemben volt :-) 657-en, és 655-ön zárva :-))))))))))
Nem hat, addig toszmorgott, hogy elkezdtem mast csinalni, aztan eleg par perc es slutty:/
Ehh...
lehet h jobb keson, mint soha lesz ebbol, de most mar a nyitas is jon...talan elkapok vmi korrekciot meg....
ha nem, igy jartam, volt mar rosszabb napom is :)
Economic data (Canada): Bank of Canada Rate out at 0.25% vs. 0.25% expected and 0.25% prior.
Moiser!
Sikerült visszaszálnod?
Mentem egy kört a levegőn, (meló), és rádióba azt mondták, hogy eurusd 1,473 nem hittem a fülemnek :-)
igen nálam is 468 eurusd támasz ..én meg 4899ről longolom:(de rv ket shortolom....sztem sp lejön 83-85...onnan bull
Tudtok valami támaszt mondani ma rövid időn belül meddig eshet az EURUSD? Bocs, csak _most_ nincs időm és vhol zárni kellene.
Economic data (CA,NOV): Housing Starts out at 158.5K vs. 160.0K expected vs. 157.3K prior read.
En mindig azon csodalkozom, hogy 'egyszercsak' jut eszukbe vmi ilyen jo ideje nyilvanvalo problema! :)
Jah, valszeg mert nem a munkanélküliek írják a minősítéseket ), egyelőre :)
Igen UK-t is, de a font külső szemmel a sok extra QE meg "majdnem" becsődölt bank hátán, - és mindennek ellenére ahol még papiron se tudtak kimutatni egy icike-picike növekedést sem- eddig se ért szinte x@rt se,. szal ott nem tudni h hogy hat a fontra mit áraztak be és mit nem...tözsde negativ ott is, de a dodo miatt úgyis az és mint 51. tagállam jó pincsikutyaként úgyis rohannak utánuk :)
http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/idozitett-bomba-ketyeg-az-euro-alatt-299018
de ez is érdekes lehet benne némi igazság
mert nincs is semmi baj......
ezek a szivárogtatások igeeen érdekesek... leminősitik?? hát hajrá miért mikor ilyen jó munkanélküliségi adatok jöttek ki ??