hati támaszon...
hati támaszon...
...hát egy ilyen év után lehet be kéne longolni a karácsonyt és rá se nézni a tőzsdére a síszezon végéig :-)
csakhogy nem síelek, akkor meg mit csináljak :-)
pff és nincs shortom..
Tegnap óta változott a világ!
Sem a rossz hírre, sem a jóra nem mentünk fel. :)
Trichet lassan visszavonulót fúj! Dolcsi erősőödik, majd elvetik a longot talán a befektetők és elmennek karácsonyozni
Na ma is megvédik a 20800at?
de szerintem ezért még nem fogunk lemenni 14.000 -re :DD
majd holnap után elkezdik visszavenni az egészet..:-)
Jol teszed, mar en is. Amugy mi lett, haboruznak vhol????
Váratlanul csökkent a német ipari termelés (2009. december 8. 12 óra 26 perc)
nemtudom...nullán volt az SP aztán elkezdett hirtelen esni csak :-)
Jól tetted, de mi történt, hogy ilyen szépen elkezdett a jó irányba menni? :-)
De már több sziget is van.
Én azt hallottam, hogy kicsit macerásabb a helyzet, mert az eredeti terv az volt, hogy magán célra értékesítik őket. De mivel vérszemet kaptak a befektetők, hogy milyen jó lehetőség, ezért a sok kis magán házikó helyett hotelek és egyebek épültek. Tehát ahelyett, hogy egy összegben megtérülne, szétterül a veszteség az ilyen befektetőkre, akik várhatják majd a nem létező vendégeket, hogy megtérüljön egyszer a dolog.
:DDD Egon szerintem kb. 20 % -ban talál..80 % -ban nem..de mindet megmagyarázza..tehát 95 % -ban találnak az elemzései :DD
csak azt tudnám ki longolja még ? kényshzeresen veszi valaki, mert 21000 -et kivette valaki.
lehet...végülis minden elemző igyekszik védeni a mundért, de csak azt figyeld meg milyen támaszokat és ellenállásokat ír és aztán hogy alakul a grafikon
szvsz le lehet ezeket kereskedni (DTben is)
hozzáteszem nem értek TAhoz, ezért valami támpontra szükségem van h ne csak az érzelmek (megérzések???) legyenek :-)
többször talál, mint nem??? :D
Csak ugy tűnik, mert mindig utólag megmagyarázza, h. valójában ő ezt mondta.... :D
Én shortolgatok ma, egon ide-oda :)
Most éppen hiszek, tehát tegnapi long bővítve... Csak túl hamar lejár hati :-)
Persze szigorú stop!