Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: re

#168052 Kardj Előzmény: #168047

upszi kaki van gyengébb az angol adat a várt 0,5 helyett 0,00 és a tendencia CSÖKKENŐŐ!!!!!!!

#168049 lilia Előzmény: #168037

te, én már nem is cidrizem....

(csak ha hatalmas a mennyiseggel vagyok benne..... de azert az ritka....)

#168048 kratya Előzmény: #168045

Akkor sincs semmi gond, irtam :-)

Csak nem vagyok most teljesen beszámítható állapotban, és nem fog az agyam. :-(

#168041 kratya Előzmény: #168037

Jaja :-)

Mindenestre gbp jpy 4 egység zárva, 1 egység maradt stop 0-ban :-)

45-ös átlaggal

#168040 rbbj11 Előzmény: #168035

én annyit fűznék hozzá, hogy aki itt konstruktívan részt vesz a topic írásában, az fogalmazzon meg igényt, ajánlást, kritikát, akármit. Aki nem, az örüljön az ajándéknak.

#168037 Moiser Előzmény: #168035

Sztem jo ertelemben gondolta a peldamutatast...

Cserebe az is igaz, h nem mindig muxik az azonnal beiras, van amikor jobb dolga is van az embernek (peldaul cidrizik) :)

#168035 kratya Előzmény: #168015

Szia!

Igazíból nem tudom értelmezni a példamutatást, jó értelmben veszed-e vagy rosszban.

Ha jóban akkor semmi gond, ha rosszban akkor tessék visszaolvasni, egy pár beirást ahol az általad megjelőlt személyek bizzony beirják a pozikat előre.

De azt te se kivánhatod senkitől, hogy a reggeli hirtelen letőréseket, kitőréseket beirkálja ide pontra, amikor (bizton tudom, hogy piacról veszzük ki a pozikat, nem pedig limittel)

Na most épp eléggé kell figyelni, ilyenkor legalább is nekem, mert én sokszor stop nélkül dolgozom.

Twitter

#168031 -sabe

Használ valamelyikőtök twittert? Van elvileg plugin MT4-hez, ami írja a pozinyitás-zárásokat, profittal együtt (pip). Nézek egy két külföldi tradert, gondolatébresztőnek.