Egonhoz mit szóltok? Ma ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta.
Egonhoz mit szóltok? Ma ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta.
Én úgy hallottam, hogy minden hely elkelt a pálmafa-szigeten, bár lehet, hogy csak PR fogás volt, közben meg a kutyának sem kell.
Mindenesetre rengeteg pénz van az araboknál, nem hiszem, hogy nagyon aggódniuk kellene. Max kivonnak egy kis tőkét az amerikai tőzsdéről! :-)
Ha a lengyeleket követnénk az év/év emelkedés százalékában akkor most 16700-on kellene, hogy álljunk. Még szerencse, hogy sokkal jobbak a gazdasági kilátásaink mint az övék!
szegény arabok..:D nem tudják eladni az ország szigeteket, meg a többi luxus lakást ? :D
bírnám ha az egész projekt becsődölne, és 20 év múlva lenne egy ilyen dokumentumfilm, a kihalt, homokkal behordott kísértet városokról, meg a teljesen néptelen szigetekről..:-)
Látom itt sincs pörgés, csakúgy mint a tőzsdén!
Dubai már 20%-ot esett a válságuk óta! Máshol a kutyát nem érdekli mi van ott!
Vagy majd egyszerre észbekapnak és akkor lesz nemulass? :-)
elment mindenki karácsonyi ajándékot vásárolni az idei nyerőből :))
hát ez igaz...napközben mi sem voltunk itthon..elmentünk egy használt antik bútor boltba..vásárolni :-)) az jobb volt..
Oldalazott a topik....egy felet talán :D
Asszem remekül jellemzi a mai napot hogy egyetlen oldalnyi hsz sem született.. : )
Ha menni kell akkor nincs mese,csak mutyi :D
21137 felkötöttek mindent...:-(( mer' olyan jó itthon minden :-)
Mondtam, h. a hetfo mostanaban vicces nap. TA es hokuszpokusz nelkul, mert inkabb mar csak napokban hiszek. :)
Egon? Hat van egy hosszabb tavra, o a BUX 27,5 es rovidebbre hati 22,7. Valogass, melyik szimpi es realis. :)
csak néha sokat késik a jóslata..meg előtte a másik irányba megy minden..de nem érdekes.. :D
3 éven keresztül rajzolgatta az 1200 es Otit,mindenféle giga fej-vállakkal,én már nem merem mondani hogy nem jöhet be :DD
Külföldön bullozzák a magyar piacot: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=5&k=2&i=125396 Figyelembe véve, hogy a külföldiek eddig alulsúlyozták a magyar piacot, egy felülsúlyozás valóban elhozhatja ezt a hihetetlennek tűnő 27500-as célárat.
By Egon!
Ez a napközbeni minuszos futi is arra volt jó hogy legyen honnan nekifutni fél 3 kor a felfelének....elárulhatnád Egon milyen célokat tűzött ki :D