na most értem haza, és örömmel tapasztaltam, hogy záróban elment a pakkom. :)))
asszem 2009-re végeztem is
na most értem haza, és örömmel tapasztaltam, hogy záróban elment a pakkom. :)))
asszem 2009-re végeztem is
Olyan gyérül ment, hogy 50 pöttyöket is ugrált le-föl, azt mérgemben 350-en kidobtam. Úgy nézem 400 talán ellenállás neki, de nem vártam még egy-két pöttyre.
Én ma eladtam a pakkomat. Lehet, hogy megy még, de tele volt a t..öm ezzel ünnepi forgalommal.
ezt se vettem vissza 15500 körül... pedig sokat elvitt...
Valaki nagy haragosa lehet ennek a molnak. Lecsapta egy 10k-s pakkal a nyomoronc. -pedig megbeszélhették volna szép szóval is -
Cibálják csak már 16000 fölé is, mert nem akarom a fa alá rakni a pakkom.
Ma azért hüle voltam, mert potom 15600-ért is vehettem volna hozzá, aztán csak szorongatni kellett volna a nap végéig.
Kellene egy "mák" rovat is, abban a pillanatban amikor beadtam a 15695-ös eladási ajánlatomat, valaki feltépte 800-ig, köszönöm :))
Mivel nem utottek ki reggel par HUF hijan, igen. Vegul is csinalt egy szep lenti kanocos napit.
Ez jó jel :)))
· A MOL megérintette a grafikonon vastag kék vonallal jelölt 16500 forint körüli szintet csütörtökön, szokásához híven egy pillanatig sem tudta megtartani magát itt, nap végére esést láthattunk. Az esély továbbra is megvan a kitörésre és ha keresni kell egy olyan részvényt a piacon, amely mondhatni „illikvid” és könnyő megmozgatni, az a MOL-részvény lenne. Cél a 17150 forint –forgalom és kitörés esetén –, ellenkezı helyzetben marad a 15-16000 forint körüli év végi záróár
lehetősége.