18,000 db-os vevő 131 Ft-on, itt is lesz mozgolódás? :)
Chart alapján gondolom, hogy valaminek történnie kell...
Talán bejelentik, hogy ismét jönnek Mo-ra (ezt már pedzegették) vagy valami egyéb hírre.
ha q3 környékén nem ugrott nagyot, akkor most miért tenné?
Júliusban 80-153-as rali már megvolt, a korrekció után még egy kísérlet 155-ig vitte, azóta lecsorgás és beszűkülés, fél szemem rajta lesz...
139 kikapva, lehet hogy más is olvas minket :))
Azt néztem én is, hogy elég szép (nem megszokott) tétel van betéve vételre, meg ha ezt nevezhetjük ford. fej-vállnak amit alkottam, akkor ideje lenne...
Forgalom ma semmi, viszont szép pufferek (??) a vevői oldalon, eladó alig, elvileg ideális állapot a kitöretésre :))
az én meglátásom is az, h hamarabb kitör mint a humet
Szia!
Azt hogy a Q3 nyereséges már november elején közzétette az AAA.... nem reagált semmit rá az árfolyam.. Semmi új nincs azóta.
Ugyanez volt a Q2-nél is, már egy hónappal előtte kijött, hogy mi van benne.... semmi nem történt.
ha jól látom nyereséges a Q3 is. kíváncsi vagyok hogy miként fog viselkedni.
Vigyázz vele, mert én a Q2-nél futottam benne egy kört szerencsére nullában (-brokidíj).
AAA a gyj-k előtt már megszellőzteti azok tartalmát, így kiadásukkor már nagy meglepetés nem történik az árfolyammal...
Habár lehet, hogy most máshogy lesz, nem tudni előre.
Szerk:
A cikkben már leírták a nyereséget a Q3-ra, az árfolyam annyit reagált rá amennyit láthattunk (szinte semmit), úgyhogy holnap nem lesz semmi meglepetés szvsz.
November 26-án hajnalban Q3!
Q1-nél, Q2-nél meghúzták, most mi lesz?
Egy korábbi cikk:
nálam is hasonló
köszi szépen. Kint 158, kitörést hiteleztek meg neki vagy itt akarják megcsinálni olcsóbban, hátha meghúzzák kint? :)
kint hogy áll a papír?
Így így :)
Én csak unatkozok, azért dugom bele az orrom mindenbe :D
vissza is jött...
én időben jeleztem.......