Szerintem még 500 alá (480-490) is lenézhet, bár ennél a rv-nél soha nem tudni.. :)
Szerintem még 500 alá (480-490) is lenézhet, bár ennél a rv-nél soha nem tudni.. :)
Passz.
Vétel oldalon 4400 db jelent meg 524-en.
Így utólag korán dobtam az 530-ast, most meg tudnám etetni az 530-on állóval és max. a broki díj bukó.
Mindegy.
Gratula, azért így is szép volt. Későn olvastalak, 29-30-on sikerült vennem 38-39-en eladtam, bár lehet, érdemes lett volna tartani, sokan talán későn ébrednek, és majd csak ezután tépik igazán...
Azért tettem kérdőjelet a végére. :)
A könyv egy kis időre azt mutatta.
Az egyik pakk 519-es volt (214 db), a másik 530-as.
A csúcs, ahol "rá lehetett volna borítani" a vevőre, talán 538 volt. Utána kezdett el esni, először az 519-est dobtam ki pluszban, majd az 530-ast mínuszban, de összességében pozitív élmény volt. :)
Kis nyerő, de nyerő.
Elnézve a könyvet, páran beragadhattak most. Ők bízhatnak a szebb jövőben.
Hogy sikerült mínuszban eladni, nem 52x-en vetted? Nem mellesleg köszönöm az infót, én is belecsíptem, kis haszon csak az íze miatt :))
Későn adtam el. Egyik pakk nyerő, a másik mínusz, broki járt a legjobban. :-/
De összességében plusz a vége. Tehát, megérte.
Még több ilyen "szuper" hírt... :))
Na, most vagy beszívom vagy nem.
Egy rally jól esne ezen a napon. :)
1200 db-os kolléga egyből feljebb állt 529-re. :)
524
Update: Lesz rally
530 :)
Lesz-e rally a hírre?
Megvették a netpiac.hu-t
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=127213
Belevettem, hátha...
Meddig mehet számításaid szerint, hova várod ?
(érdemes belecsípni ebbe a 36-osba ?)
De jó, hogy pont a közlemény előtt vizsgáltam éppen :D hogy vajon lemegy-e ~440ig, mert ott venni kellene, vagy ha felfelé átviszi az 540-et, akkor mehet talán fel újra...
nekem már az gyanús volt, amikor 1db-al felfügesztették...
Kicsit gyanús, hogy eltűntek a könyvből nagy vevők, akik a meghúzást szokták előrejelezni, le is csorgott 20 pontot...
Azért már alakul a forgalom :)
Sokszor nap végén rángatják fel, úgy bánnak vele, mint a hímes tojással :)
Szép lassan azért kiakasztják, egy kis hasznot sikerült realizálnom rajta, a forgalom továbbra sem éri el a múlt hetit, de azért önmagához képest nem is kicsi...
szerk: ha már bookline, nem találtam könyves topicot, majd nyitok estefelé, ha lesz időm :)